reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Cześć dziewczyny!:-D
W końcu trochę czasu na miłe rzeczy...

Syneczki2 - jak tam ząbki małego? Mam nadzieję, że nocki wróciły do normy. No i trzymam kciuki!:happy:
cloe - domyślam się, jak się czujesz będą cały dzień z dwójką małych dzieci w domu. Szczerze mówiąc też wole czasem zająć się czymś w kuchni na dłużej.:-p
Ale głowa do góry, jeszcze trochę i będzie wiosna potem lato...:-D
baniorka82 - Witaj! Mój Michaś śpi (+/-) 3h w ciągu dnia. Noce przesypia z 1-2 pobudkami na karmienie.
Co do menu, to Michaś je własnej roboty zupkę (180-220ml) oraz 2 desery za zwyczaj ze słoiczka. Czasami trę mu jabłko i łączę z deserkiem. Reszta oczywiście mleko i kasza. Waga i wzrost jest na oddzielnym wątku.
lileczka - u nas też dużo śniegu...
Fajnie, że Oskar staje się coraz bardziej samodzielny!:tak:
patrysia - muszę w takim razie kupić te paluszki.:-)
MOMP - moim zdaniem Wasze menu wydaje się być bardzo fajnym i rozsądnym. Ja też daje małemu rybę, chlebek czy bułkę z masłem, owoce, jogutry Nestle, zupki... no i mały tez chętnie podjada od nas.
Najchętniej pije wodę. Nie lubi soków wogóle, ewentualnie herbatkę.
Zytka - w końcu zrobiłam "Twoją" jajecznicę na parze... super!:-D Do tej pory dawałam małemu gotowane jajko do zupki.
eowyn - gratuluję odstawienia od smoczka!:yes:
ulenka507 - całe szczęście znalazł się portfel! Ja ostatnio (jak byliśmy u fotografa) myślałam, że zgubiłam komórkę.:szok: Okazało się, że była między pampersami w szufladzie pod przewijakiem!:-D
Tak, jak mówisz... małe dzieci - mały kłopot, duże dzieci - duży kłopot.
Nie potrafię wyrazić, jak bardzo mi przykro...:sad: Twojej koleżanki... Im więcej o tym myślę, tym bardziej nie wiem, co napisać...:no2: Jest to tak ogromna strata, że nie sposób tego wyrazić... co za ból!:hmm:
kropecka, kaskax25 - :-)

Mysza, agawa1, Ania31, Gosia 78, Ika_s, Paulineczka, ladna.ex.panna, Najka, Rekinasia, Kluska79, aggy, Paty36, moniamoinis -
dajcie znać, co u Was!

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
:-)Mateuszku:-)
Dziś są Twoje 1 urodzinki! Przyjmij od nas najserdeczniejsze życzenia-dużo zdrówka,radości,miłości i szczęśliwości!

Marcelinka i ciocia Zytka :)

Anna_ajra-cieszę się,że Michaś zasmakował jajecznicy:-) Marcysi to ulubione danie:-D

A my dziś byliśmy na zimowym rodzinnym spacerku i pozjeżdżałam sobie z górki na sankach:-DAle zabawa!!!:tak:

Całuskam Was wszystkie niedzielnie;-)

Zytka dziekuje ci bardzo za zyczenia, milo mi ze chociaz ty jedna pamietalas o Mateuszku.
Prawde mowiac troszke sie zdziwilam ze wszyscy jakos zapomnieli, mi sie jeszcze nie zdarzylo zapomniec o ktoryms dziecku, troche przykre.
Jeszcze raz dziekuje. Pozdrawiam cie

Igusio i Mateuszku Wszystkiego najjjjjjlepszego z okazji 1wszych urodzinek. Rośnijcie zdrowo, przynoście samych radości swoim rodzicą a przedewszystkim cieszcie sie jak najdłużej beztroskim dzieciństwem
Spieszę Wam dziewczyny powiedzieć ze zdałam jeden z dwóch egzaminów na wyniki drugiego musze czekać do 21 ale marnie go widze :baffled::dry:
anna_ajra co prawda ząbka jeszcze nie ma ale lada chwila wyjdzie juz go widać z pod dziąsełka, ale nocki już duuuużo lepsze. Ma strasznie niespokojny sen, jeżeli już się budzi to ok 4-5 na 20 minut i kima dalej po objechaniu całego dołu we wózku.
zytka jajecznica to niegdyś ulubione danie Oliwierka Amadeuszek nie chce nawet na nią patrzeć a jakie miny strzela...a szkoda :dry:

Mateuszku serdeczne życzenia stu lat w zdrowiu i radości od Gabi i ciotki Ulki!
Kaska na pewno nikt nie zapomniał tylko jak to w weekend wszyscy zabiegani w domkach no i do tego te walentynki :)
u mnie właśnie zaczęły sie ferie zimowe więc trwa okupacja komputera :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na szczęście jutro albo pojutrze dzieci wyjada z ojcem na ferie i zostanie mi tylko Gabi , która juz niestety umime resetowac komputer:crazy:
Syneczki oby i drugi egzamin był zaliczony pozytywnie, trzymam kciukasy :)
a u nas jajeczniczka jest na czarnej liscie ;( pożyjemy zobaczymy , za jakis czas zrobimy kolejne podejscie, jak ze wszystkim zresztą, zazwyczaj dopiero za trzecim podejsciem zaczynała smakowac we wszystkim , to pewnie i na jejeczko przyjdzie pora ;-)

reklama
:-):-):-)100 LAT , 1OO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM , OCZYWIŚCIE
MATEUSZEK!!!!!!!!!!!!!!

My wczoraj zaliczyliśmy pyszną kolację:-)wieczór był bardzo miły:-):-D:-)
A dzisiaj także niedzielny spacer, ale zmarzliśmy:no:mam tylko nadzieję ,że się nie pochorujemy:wściekła/y:
pozdrawiam wszyskie :-);-):-)

Do góry