reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:To ja juz nie wiem, moze musisz skonfigurowac telefon:tak:Trzeba by na necie poszukac na stronie ery konfiguracje albo na infolinie zadzwonic;-)

reklama
dzień doberek wszystkim !!!!
widzę że urlopowiczki powracały do rodzinnych gniazd i od razu się tu tłoczniej zrobiło a do tego to oczekiwanie na Kasi poród ;)
iiiiiiiii już nie popiszę bo Gabi grymasi , zaraz ją wykąpie i mam nadzieję że wcześniej uśnie to wtedy jeszcze wskoczę na pere chwilek :)

witam sie- kasia aneta i jak udalo wam sie z tymi mmsami?
witaj ulenka :) ciebie tez tu dawno nie bylo a gdzie usprawiedliwienie:p
Kasiu- my tu wszystkie czekamy na twoj porod :) ciekawe kiedy to sie zacznie czuje sie jak 1,5 roku temu jak wszystkie po kolei nam sie sypaly tym razem ty pierwsza potem jak dobrze pameitam bedzie miauczus a swoja droga ciekawe co u niej hmmmm:eek: dawno sie nie odzywala potem Patrysia i Ania :) o i ciekawe co tam u naszej oliwki ma ktos z nia kontakt? i kluska tez sie jzu do nas nei odzywa ciekawe jak tam Piotrus

Aniu ciężko powiedzieć. Niby rozmawiałam z biurem obsługi i ma być już ok teraz tylko aby sie przekonać Miłoszek musi sie dać sfotografować już po za brzuszkiem :-D

Madulek obudził się z zaklejonym oczkiem od ropy. Mąż z ojcem na siłe mu ją wyklejali bo biedak ani troszke nie mógł ruszyć powieką. Nie widziałąm tej sceny bo miło spałam a gdzy mały przyszedł do mnie sie przytulic i poskarżyc co to mu sie stało aż zesztywniałam. Cała powieka zapuchnięta a pod okiem wielka gulwa. Biedak jedno oko duże dormalnie a drugie?:szok::szok::szok: no może z 3 mm źrenicy było widać. Ciary mi przeszły i łapie za tel do naszej okulistki. I wiecie co? dwa razy przemyłam mu rumiankiem raz rano drugi raz po popołudniowej dzemce i po ropce i opuchliźnie ani śladu. :szok::szok::szok:

No przepraszam ze tak dlugo ale wlasciwie dopiero weszlam:tak:A wiec Miloszek glowka w dol:-D:-D:-DBrzuszek bardzo nisko, rozwarcie na palec i szyjka troche sie skraca. Na porod widokow narazie nie ma ale to sie moze zmienic w coagu kilku godzin. Wody w normie wiec to tylko uplawy;-)W kazdym razie jesli do 12ego nie urodze to 13ego na oddzial albi i 12ego jeszcze. Na wywolanie. Mam nadzieje ze do tego czasu sama urodze:tak:Mam duze obrzeki wiec mam mierzyc codziennie cisnienie i jesli cos bedzie nie tak to na oddzial:baffled:No ale mam nadzieje ze wszystko ok bedzie. To teraz tylko czekac kiedy miloszek zdecyduje sie urodzic. Acha no i ma okolo 3500g:-DBuziaki dla wszystkich

reklama
Do góry