reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Kasiu strasznie się cieszę :-D:-D:-D nie dość że masz radoche bo to końcówka i już niebawem będziesz tuliła małego księcia to jeszcze dodało Ci zapewne sił na wieść że się przekręcił :-D mmsy ustawione ;-) tak wiec czekam :tak:

reklama
Anetko ja wczoraj ci wysylalam mms i znow nie doszedl:eek::eek:Jakby co mam numer jeszcze do Ani wiec wysle do was dwoch a co tam do ktorej dojdzie:tak::tak:

NO HEJ !! Cieszę się że pamiętacie taką zrzędę :-)
KAsiu Cieszę się że Miłoszek się obrucił - i jakie PIĘKNE imie wybraliście dla małego!!! :tak:

My nie majstrujemy kolejnej latorośli - no może koło 40ski - mojej ale to dopiero gdzieś za 8 lat :-) Jak zapomne o porodzie Miłka TAK CZY INACZEJ- Kurcze jaka stara jestem :-). W roku szkolnym to nie mam czasu nawet dla dzieci. Kamil do przedszkola idzie - udało się dostać na szczęście :-)To napewno dojdzie mi obowiązków z(zebrania, imprezki itd). Już nie mam siły a jak sobie pomyśle orobocie od 7 do 20 co dzień to mi się żygać chce. :no:Na szczęście są wakacje jeszcze :-) I mogę z Wami troszkę pobyć :-) Całuski
kasiu - trzymam kciuki aby to było dziś :-)
przyszli rodzice :tak:dzięki
syneczki2:-)

Aniu jeszcze go nie ma:baffled:bedzie dopiero w poludnie, spoznia sie. A ja znalazlam plamke krwi na wkladce i nie wiem co o tym myslec:baffled::baffled:Przestraszylam sie:baffled::baffled:

kasiu- to pewnei czop nie martw sie a masz juz jakies skurcze albo co? a maz juz niedlugo bedzie szykuj ta zupe szykuj widzisz ja cie podczytuje na sierpniowkach atki ze mnaie detektyw:p

Poczytuj Aniu poczytuj:-DMilo:-)
Zupka gotowa tylko meza brak:baffled: Skurcze to ja codziennie mam od jakiegos czasu a teraz z nerwow nic, ale brzusio pobolewa:baffled:

reklama
Do góry