reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Wiesz Aniu mi sie wydaje ze sobie postanowil ze nim nie osiagnie wagi minimum 5kg to nigdzie nie wychodzi, je naokraglo w brzuchu i czka:szok:No i widac ze byc panna nie lwem, niestety

reklama
Rekinasia do niedzieli. Kurde ja nie chce panny, maz jest panna i ma czesto okropny charakter jak sie wrodzi w tatusia to masakra:baffled:

no wiesz! jestem panną i szczycę się swoim okrrrropnym charakterem :-D więc Miłosz może się też wrodzić w ciotkę :-) mam urodzinki w poniedziałek, ale moja babcia była z 23 sierpnia i nigdy nie wiedziałyśmy czy to lew czy panna, bo różnie kalendarze pokazują

Upssssssss Rekinasia ale ryplam bombe:szok::szok:W takim razie moze byc panna nie bede cioci robic przykrosci;-)Za to ja lew jestem i milo by bylo takiego lewka miec w domu ale co zrobic, tli sie jeszcze nadzieja ze lekarze sie pomylili i z mojego miloszka jednak panienka jeszcze wyjdzie. Wlasnie u nas na sierpniu dziewczyna zamiast corki synka urodzila:szok::szok:W kazdym razie w poniedzialek bede w szpitalu wiec na zas WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!:-D

hihi Kaska na luziku, już tyle razy słyszałam złe opinie na temat panien :-D nigdy nie biorę ich do siebie, może dlatego, że nie przywiazuję wagi do znaków zodiaku. byłby lepszy numer gdyby zamiast lewka była panna a zamiast Miłosza Mila :szok::-D
Gosia panny górą :))))) nikt nie jest bez wad, np. niektóre znaki mają się za lepsze od innych :rofl2:
dzięki za życzonka Kasia, tym razem wyprzedziłaś moją rodzinę!! :)))

reklama
moj brat tez jest panna:)
a co do znakow zodiaku to najgorsze sa barany uparte i zlosliwe a jak ktos zalezie za skore to bez kija nie podchodz:D:D to wlasnie ja hehehe

Do góry