reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Ha a nie mówiłam!!!:-D

:-)Patrysiu gratulacje z okazji narodzin Nikolki i wszystkiego najlepszego dla Sewcia-starszego braciszka z okazji 2 urodzinek!!!!:-)

Nikolka witaj na swiecie. Sewciu najlepsze zyczenia urodzinowe. Ale superrrrrrr w jeden dzien urodzinki ekstra!!!!!!!!!

Cześć Dziewczyny!

Ja tylko na chwilkę...

Patrysia - gratulacje!!! :-):-):-)Wreszcie i Ty się doczekałaś malutkiej!:-D No i oczywiście wszystkiego naj, naj dla Sewka:-)
Cloe - jakoś radzę sobie bez mojej drugiej połowy, łatwo nie jest ale w tą sobotę wyjeżdżamy na 2 tyg ferii do moich rodziców więc przynajmniej chłopcy nie będą się nudzić:tak:
Rekinasia, Cloe - fajny pomysł z rozmową z kamerką przez internet ale póki co niemożliwy do spełnienia. M nie ma w pokoju netu a zakup jakiegoś bezprzewodowego do laptopa to kolejny wydatek:-(.
Anna ajra - super, że Michaś póki co nie odczuł, że już nie jest jedynakiem w waszej rodzince, pewnie będzie gorzej jak zostaniesz z dzieciaczkami w domku sama...A co z przedszkolem dla Michasia?Zdecydowaliście się go wysłać?

Pozdrawiam

GRATULACJE Patrysiu!:-):tak:W jednym dni urodziny :-D Zaoszczędzą a imprezach Goście za to będą mieli przekichane. Wkońcu co dwa prezety to nie jeden;-)

U nas spokój Nic się nie dzieje Julka w przedszkolu a ja mam takiego lenia ze szok nic mi się nie chce
Ech ten mróz doprowadza mnie już do szału:cool:

]'''''''''''

reklama
Do góry