Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dostaje już kieszonkowe??
Oliwka tyle nie mówi Coś czuję ę jako jedna z oztatich stanęła na ogi i powie pełne zdanie. Julka w jej wieku trajkotała już jak mała katarynka
chyrlam jak gruźlik tylko czekamjakdziewczyny zaczną

. Mówi tylko pojedyńcze słowa wszystko rozumie gorzej z gadaniem kiedys zacznie w końcu ja sie nie moge doczekać kiedy zacznie mówic i przestane tą jego chińszczyzne wszystkim tłumaczyć

, no cóż Dominik mówi dużo ale nie składa zdań. Przed świętami nasz kot utopił się w basenie:-( i w relacji Domińcia brzmi to tak: " kot, w basenie, nie żyje, płacze, Piotek" Właściwie ze zrozumieniem go nie ma problemu
Dominik jest zafascynowany zwierzkami , z uporem maniaka przegląda książki o zwierzętach, jego ulubione to kameleon
. Co do kota to niestety faktycznie nie ma go już z nami .
, to największy wróg mojego dziecka, ewentualnie założony na głowe jest do przyjęcia. Na ubikacji też nie chce siadać. Mam nadzieję że jak zobaczy inne dzieci siadające i załątwiające swoje potrzeby to ruszy go ambicja
.Zytka – jak tam remont? Kiedy planujecie zakończenie? Dużo jeszcze macie do zrobienia?musialam wejsc na neta zobaczyc wozki bo wczoraj mialam jakies dziwne bole![]()
od uda do krzyza... - w razie czego naszykowalam tylko m co ma przywiezc dla malej na wyjscie - bo tylko to mam
dla siebie jeszcze do szpitala nic nie mam bo nie bylo czasu ani kasy...