Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Widzę, że nie próżnowałyście przez cały dzień... Epopeję machnęłyście jak nic, czytam i czytam i końca nie widać 

Mnie się tak kosmicznie włosy zaczęły przetłuszczać i jakaś masakra mi wylazła na czole
Nigdy nie miałam większy problemów z cerą, nawet w czasie poprzednich ciąż. A teraz dramat...

Dziewczyny nie ma co przesadzać z tymi "zakazanymi" potrawami bo niedługo nic nie będziemy jadły ;-) Ja w pierwszej ciąży jadłam praktycznie wszystko,truskawki mogłam jeść wiadrami
Wiadomo, nie spożywałam alkoholu i ograniczałam kawę do jednej dziennie, słabej.Włosy też farbowałam, przecież musimy pięknie wyglądać, to taki cudowny okres.Oczywiście stresuję się nie mniej niż Wy, w oczach zamontowałam sobie lupę i papier toaletowy po siusianiu oglądam na tysiąc sposobów czy wszystko jest ok
Każde ciągnięcie,kłucie i ból brzucha przyprawia mnie o stres ale z drugiej strony chyba lepiej że to odczuwam, przynajmniej czuję że dzidzia/dzidzie rośnie/rosną.;-) Będzie dobrze,musi być
ale z jednej str chyba tak musi być wiec nie chce latac do gina i panikować, bo to chyba nie będzie dobre dla nikogo, a z drugiej strony dzisiaj brzuch daje mi do wiwatu, zasnąć nie umiem
no nic spokojnie poczekam, wizyta już w srode