Ale dziś spokojne jesteście

Ja już pożegnałam gości, dałam im jeść, pić i wszyscy zadowoleni :-) Teściowa oczywiście popukała mnie w głowę za to sprzątanie, ale wiem, że zadowolona jak zobaczyła taki czysty i zadbany domek

Teraz odpoczywam, bo przyznam, że nabiegałam się od rana.
Co do rozstępów to też słyszałam, że w największej części zależy to od predyspozycji i jak masz mieć to co byś nie robiła to wyjdą...Ja się smaruję, żeby nie mieć później wyrzutów, ale kto wie co się może pojawić. Kilka mam i to na plecach tak nisko...więc co tu dopiero mówić o pośladkach czy innych częściach...
Geslerową oglądam, bo bardziej ciekawi mnie co wyjdzie z tych restauracji, ale ona mnie wkurza. Choć z drugiej strony jakby była taka słodkopierdząca to nikt by nie oglądał już całkiem tego programu. Bo w końcu chodzi o to, żeby szokować ;-)
Prawko zdawałam na koniec stycznia i wiadomo uczyłam się przez zimę i powiem tylko tyle - w każdej porze roku mamy jeździć, tak? Więc każdy moment na zdawanie jest równie dobry. Także trzymam kciuki i życzę powodzenia :-)
Beti kuruj się zawczasu, bo im później tym gorzej...Mnie też coś dzisiaj katar złapał więc razem będziemy pić ciepłe herbatki z cytrynką ;-)
Dzasti a co jest Twojemu pieskowi? Ile ma lat?
Gabi nie stresuj się, ja mam 19 tydzień i też cały czas czuję tylko lekkie smyranie, a kopniak to może jeden do tej pory, ale też nie za mocny. Także na wszystko pewnie przyjdzie odpowiednia pora