Cześć dziewczyny!
Jakoś nieregularnie Was odwiedzam, ale dostałam nagłego zastrzyku energii, więc trzeba było to wykorzystać, bo nie wiadomo jak długo się utrzyma.
Kesti świetnie, że wszystko już ok. Do tego tak łaskawy maluch, że uchylił rąbka tajemnicy.
myg też myślę, że to wiązadła
Trusia u nas pogoda też dzisiaj fatalna ;(
happymamma ja jeszcze nie zdiagnozowałam u siebie twardnienia, czy towarzyszy temu jakiś ból czy tylko dyskomfort? widzę, że jeszcze wszystko przede mną
Monila włączamy pozytywne myślenie
Nie wiem czy sobie wmówiłam, ale od kiedy weszłam w 20tyg od razu czuję się bardziej "ciążowo" Brzuch nadal można pomylić z najedzonym, więc chyba z uprzejmości i obawą przed faux pas znajomi jeszcze nic nie insynuują, ale pewnie jeszcze parę tygodni i maskowanie się będzie już niemożliwe i przyjdzie czas na jakąś nową garderobę.
Dzidziuś strasznie się wierci, rano, po spacerze, po jedzeniu i przed spaniem

Jedno z najpiękniejszych odczuć w życiu, prawda? Super, że już możemy się "komunikować" z dzieciakami, od razu wszystko jakby bardziej realne. Maluch kręci się tak, że ruchy już widzę przez skórę.
Natomiast do dziewczyn, które jeszcze czekają na ruchy, to chyba bardzo indywidualna sprawa, bo mój lekarz ma ostatnim spotkaniu ok. 3 tyg temu, powiedział, że kiedy spotkamy się następnym razem (czyli ten piątek), że niekoniecznie będę czuła już ruchy, i że można czekać nawet do 22-23tyg, więc wszystko przed Wami!
W piątek wizyta. Nie mogę się doczekać!
Jakie dziewczyny plany na wieczór?