reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Kasia82 ja mam podobnie, zazwyczaj czuje malucha gdy leżę na płasko, czasem siedząc ale to od niedawna. Każda z nas ma inaczej więc nie ma się co denerwować :-)

Kasia cierpliwości grunt że z dzieciaczkiem wszystko wporządku :tak: W moim przypadku 1dnia poczułam 3 kopnięcia drugiego troche wiercenia i kopniaczków a teraz już czuje bardzo często. Serialuje sie i czekam na męża po pracy, ehhh

Dziewczyny
A napiszcie mi od kiedy czujecie ruchy dziecka?? Ja jestem w 17 tygodniu i to moja pierwsza ciąża i za bardzo nie wiem nawet czego powinnam się spodziewać. Jeszcze nie czułam ruchów dziecka chyba:) A nie mogę się już doczekać.

Ja już takie bardzo delikatne zaczęłam czuć w 16 tygodniu. Ale też nie byłam pewna czy to maluch. Dopiero gdy się wzmocniły to się upewniłam. No i dodam, że te pierwsze wyczuwałam w wielkim skupieniu, inaczej nawet bym nie zwróciła uwagi ;-)

Kurcze odezwałaby się ta Sylwia9...powoli zaczynam się martwić...

Ja moje pierwsze odczułam w 18tygodniu i też bardzo czekałam :-) A wszystko zależy od dziecka od ciebie też i wogóle każda mama ma inaczej, także nie zostaje ci nic innego jak czekać:-) A jak już sie pojawi to będziesz miała niepewnośc ale potem już pewność że to jest TO:tak:

hej, ja mojego malca czuje przez caly dzień jak np. usiade w takiej pozycji ,ze mu ciasno, wtedy kopie i się tak fajnie przeslizguje ;-), w tej ciąży poczułam malca przełom 16/17 tc, wcześniej to były sporadyczne tzw pukanie. Matylde poczulam tez tak kolo 17 tc o ile mnie pamięć nie zawodzi.
Jezu dlaczego na wieczor czuje się taaaaka pelna,ze sapie dysze i wzdycham????zjadłam kolo 19 kolacje, a teraz jabłko i mam wrazenie,ze eksploduje, takie to niemile uczucie ,ze hej.:crazy:

reklama
kasoku a przywitalas sie w koncu z toaleta? ;)

kasia ciesz sie, ze czujesz ruchy:) a nie smucisz sie, ze tylko wieczorem:) ja dzis caly dzien nic nie czulam, tylko rano jak siedzialam i teraz weiczorem znow:)

sylwia9 wlasnie ja dzis juz myslalam, ze cie nie ma ale ze jak tu zajze to to cos napiszesz. no i wlasnie teraz klops:/ odezwij sie bo martimy sie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry