reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutóweczki 2014

Witam się poranie ;-)
wczoraj wpadli do nas znajomi z synem i dzieciaki zrobiły taki armagedon że dziś znowu masa sprzątania :/ jeszcze jak wczoraj byli to prąd prawie w całej dzielnicy wysiadł żadne latarnie sygnalizacja świetlna no nic nie działało poza bilbordami pierwszy raz widziałam taką ciemność w centrum miasta ;-)

Selerowa na początku pewnie ciężko będzie się przestawić ale szybko się przyzwyczaisz :-)

reklama
Hej porannie :)
Selerowa dasz radę i wszystko będzie dobrze. Początki zawsze są ciężkie, a już niedługo nie zauważysz nawet tej zmiany. Trzymam za Ciebie kciuki :-)
Magdzik wyobrażam sobie tę ciemność wokół, a ja tak się boję ciemności, że szok! A dzieci się nie wystraszyły?
Ja jeszcze wczoraj wieczorem zaczęłam sprzątać po malowaniu a dziś ciąg dalszy...

Selerowa współczuję i podziwiam dla mnie to nie wyobrazalnie ale wiem ze trzeba. Mam nadzieję że mi cukry w miarę wyjdą jeśli w ogóle zrobią badanie

witam się :) U nas wporzo Maja mnie tak z rana kopie że niemożliwe jest żeby zasnąć i nie iść prędzej do kibelka:tak: widać że jej to miejsce zajmuje :)
Mam pytanie bo ja niewiem czy mam omamy jakies czy co ale gdzie zniknoł nasz zakupowy temat ?:crazy:

Człowiek do wszystkiego może się przyzwyczaić, więc i ja się przyzwyczaję :-) Zakupy zrobione, krem z brokuła ugotowany :) Jeszcze tylko II danie zrobić dla siebie, bo Maja i mąż dziś jedzą chińskie :-)
Wpadłam do Rossmana, chwyciłam paczkę pamperów "1" - z kartą Rossnę 20% taniej, ale można wziąć tylko paczkę. Do tego przewijaki jednorazowe i chusteczki.
W Lidlu są pampersy po 88zl, po południu pojadę z mężonem. Szkoda, że rozmiarówka jest od 3, ale z tego co pamiętam, bardzo szybko używałam trójek przy Mai (spora była). A ponieważ Młody też będzie duży (a przynajmniej wszystko wskazuje na to), to długo nie poleżą :-)

Dziewczyny, czy używałyście orzechów piorących? skusiłam się dziś i zaraz wypróbuję :-)

Verita po suwaczku widzę, że jesteś w 27 tygodniu. Jak już nie zlecili to już raczej nie zlecą, chyba że masz wizytę jakoś niedługo i zdążysz w 28 tyg. No chyba, ze w Anglii jest inaczej.
myg moja Hanka też mnie kopie, nawet nie kopie ale rozpycha sie na maksa, już nawet czuć przez brzuch, że to kończyna sweeet :) Rzeczywiście nie ma tematu a wczoraj był napewno, bo patrzałam czy ktoś po mnie coś odpisywał :szok:
Selerowa ja byłam przedwczoraj w Rossmanie i to przeoczyłam? :wściekła/y:

Selerowa ja uzywalam orzechy piorace. Uzywalam ich jakis miesiac bo mialam wrazenie, ze piore w samej wodzie. Ale wiem, ze sporo osob uzywa, a moje leza w szafce hehehe.

Ehhh wy już pampki kupujecie :szok: Ja zamierzam dwie paczki kupić jedynek do szpitala i domu a potem to jakos się w rodzinie przyjeło że każdy przychodzi z pampersami na pierwsze odwiedziny z tego co mówiła szwagierka to ona z 3-4msc nie kupowała bo zawsze jakieś te co dostała się znalazły.
Edda ja podobnie jak verita mam 27tyd i ide w pon na glukoze, toretycznie to będzie początek 28tyg ale to nie szkodzi, chodzi tylko o wynik.
Apropo verita ty jestes administratorką może by sie dało ustalić co i kto zawinił że ten temat znikł :no: Jak znikł na dobre to trzeba nowy :crazy:

reklama
myg u mnie jest to samo z tymi pampersami :) A jeszcze przede mną baby shower więc narazie pampków nie kupuję :)
Słyszałam, że te badanie trzeba zrobić do 28 tyg. więc się mieścisz generalnie :) Tak na dobrą sprawę nie wiem czemu miałby być zakłamany wynik np. w 29 tyg.

Do góry