reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

KASIADZ ale masz śliczny brzusiu!!! a Antosia to dopiero słodziak:)
MARTIK znajomi tez maja yorka na łobuza obciachanego. :-D życia w tym tyle że w głowie się nie mieści. wszedzie pełno. też kocham zwierzaczki. ja mam
shi-tzu i też maja włosy. mamy pospolitego burka i go bardzo kocham ale jak się tulę do stworka to zaraz czerwona wysypka i swedzi:(
BELLA nie narzekaj. pięknie wyglądasz i przynajmniej toczyc się nie bedziesz musiała:)

reklama
skanuj0001.jpg Nasz Córka :D 14 cm do pupy ma, do góry foto 3d profilu i łapka tam jest przy buzi :)

jakie wy już macie duuże brzuszki:szok:
poli nie dziwię sie że narzekasz na bóle spojenia dość nisko masz brzuch... według mnie bo mój sie wyżej koncentruje...
kasiadz naprawdę jest sie czym chwalić:rofl2:
a bella... szczupła ogólnie jesteś, to zamiast się cieszyc że cię brzuch do przodu nie przewraca... ładniutki i okrąglutki:-D
kinga śliczną masz córeczkę:tak:
martik fajniutki eten twój piesio:-)

a to my w 20 tygodniu, ale prosze zwrócić uwagę na lampke w tle, ma juz chyba ze 20 lat jak nie więcej... zrobił ją kiedyś mój tata i nie umiem się z nią rozstać... jeszcze moje dziecko będzie się przy niej uczyć:laugh2:

Załączniki

• DSC03484.jpg
    DSC03484.jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Poli- super brzuszek, a sukienka sliczna:)))
Kinga- sliczne fotki:)))
Klowee- jaki brzunio fajny:)))
slicznie wygladacie dziewczynki!!!

Ostatnia edycja:
Do góry