reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Jesteście najlepszym dowodem,że wiek nie gra roli. Super! :-)
margarita888
Fanka BB :)
Każdy jest inny, pewnie że wiek nie gra roli Bozienka. Mój mąż jest 26 lat starszy ode mnie, jesteśmy razem 6 lat, 2 lata po ślubie, nie wyobrażam sobie lepszej drugiej połowy. Nie raz sama czuje się starsza od niego, bo jestem od dziecka taka poukładana i rozsądna, a on bardziej szalony i spontaniczny :-)
madziolina_p
Każdy jest inny, pewnie że wiek nie gra roli Bozienka. Mój mąż jest 26 lat starszy ode mnie, jesteśmy razem 6 lat, 2 lata po ślubie, nie wyobrażam sobie lepszej drugiej połowy. Nie raz sama czuje się starsza od niego, bo jestem od dziecka taka poukładana i rozsądna, a on bardziej szalony i spontaniczny :-)
To ile macie lat?
Bozienka24
Wiem ze wiek nie gra roli ale zawsze mówiłam ze nigdy młodszy najmlodszy to tak po 30 wsumie tak samo mówiłam ze nigdy za mąż nie wyjdę hehehe :-)
margarita888
Solla no to pięknie :-) Ja mam 27, a mąż 53.
Bozienka24
Pięknie
wiele osób pewnie tego nie rozumie

margarita888
Wśród znajomych i rodziny oczywiście na początku było zdziwienie, ale na szczęście obyło się bez komentarzy, że ja lecę na kasę ( mąż pracuje tam gdzie ja i mamy podobne zarobki) albo że ojca mi brakuje, bo ojca mam i dzieciństwo normalne i wszyscy o tym wiedzieli.
Jeśli chodzi o obcych to mniej są zdziwieni niż znajomi, nigdy za ojca i córkę nas nikt nie wziął, a co sobie w duchu pomyśleli to już nie nasz problem.
Jeśli chodzi o obcych to mniej są zdziwieni niż znajomi, nigdy za ojca i córkę nas nikt nie wziął, a co sobie w duchu pomyśleli to już nie nasz problem.
reklama
Zgadza sie Bozienko, ale ja nigdy nie staram się tlumaczyc ze swoich wyborow, chociaz spotkalam sie z krytyka wiele razy.Bardzo sie ciesze, ze na jakims etapie swojego zycia obydwoje mielismy dosc odwagi, aby zaakceptować swoje uczucia. R.jest moim mezem, wspaniałym ojcem dla mojej corki.Kazdy dzien naszego bycia razem jest wyjatkowy.Zyjemy pelnia zycia, nie odkladajac niczego na jutro poniewaz naturalnie byc moze mamy tego czasu mniej.
Podziel się: