reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

Heh ja to się modlę żeby doczytać do stycznia i żeby powtórki z rozrywki nie było :-( moja mama siostrę urodziła w urodziny fajna sprawa :-) tez core chciałam urodzić conajmniej w moje urodziny termin miałam na 1 marzec ale ta się wybrała na świat 1 stycznia ehhh

reklama
Choco a nie pisałam o Twoim? O kurcze,ale wstyd!!! Przepraszam. Byłam pewna,że tylko Malinki bąbla pominąłam :sorry: Kochana, oczywiście że jest cudowny :tak: Rosnijcie zdrowo!

Ja dziewczyny w duchu się modlę,by donosic tego maluszka chociaż do stycznia. Raz,że ciągle mi tkwi w głowie to co się stało z Kają i poród w 29tc. Dwa to moje problemy z łożyskiem z poprzedniej ciąży,a trzy to wiadomo....4 cc za sobą. Martwię się tym wszystkim bardzo, choć staram się myśleć pozytywnie.

reklama
Magda nie przeżyłam tyle co ty ale też mam obawy :-( i powiem Ci ze umnie zaczęło się tak samo jak z córa najpierw duphaston potem tradyferon szpital co chwile asz wkoncu ..... wogóle w tej ciąży cały czas mam obawy nie wiem czemu poprostu cały czas się boje ze z maluszkiem coś jest nie tak :-( czasami nawet rycze sobie w nocy ehhhh . Kochana dużo sił dla ciebie

Do góry