reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

Prenatalne dowcipne? Nie no, chyba raczej nie.....tzn ja nie wiem jak w Pl, ale to już jest spore dzieciątko i normalnie można dobrze zmierzyć :huh:

reklama
Bozienka <3 cudo
Moje tez powinno być takie spore już. Miło popatrzeć :)

Ja chyba będę na tym wątku przecierać szlaki z usg prenatalnym, bo idę pierwsza. Powiem Wam jakie to w końcu dowcipne czy brzuszne. Chociaż wolałabym się tak nie obnażać przed kolejnymi obcymi ;)

Dziewczyny śliczne macie maleństwa... tylko u mnie nic nie widać :( ostatnia @ 3.05 :( na wizycie 15.06 był pęcherzyk, gin wysłała mnie na betę, ale po tym badaniu jeszcze bardziej się zestresowałam :p wyniki bety:
16.06 - 2503
18.06 - 3808
22.06 - 6796
'wujek google' podpowiada, że przyrost za mały ... następną wizytę mam w poniedziałek, ale do tego czasu chyba zejdę na zawał :p

Hej sikulinda beta przyrasta wiec bym się tak bardzo nie martwila . Teoretycznie jesteś w jakimś 5 tygodniu wiec jest opcja ze nic nie będzie widać ;-) trzymam kciuki za poniedziałek i będzie napewno dobrze.

Ostatnia edycja:
5? :szok: to ja nie wiem jak gin mi to liczył, że niby teraz ma być 7 :p to ja już sama nie wiem jak to się liczy :D 3mcie za mnie kciuki w każdym bądź razie :D

reklama
Do góry