reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
A ja mam za 3 tygodnie usg,ale nie mam parcia żeby wiedzieć. Ciekawe,czy babeczka od usg będzie chciała coś wspomnieć,bo u nas dopiero na polowkowym mówią:-)

Magda hehe mój lekarz tez nie mówi jak nie jest pewny na genetycznym bardzo nie śmiało powiedział ze chłopak ale odrazu zaznaczył ze nie ma pewności i zdążył tylko przez sekundę kuknac bo się schowalo

A ja mam tyle wizyt wyznaczonych,a nawet nie wiem co na jakiej wizycie, połówkowe itp. Teraz to juz im potruję, zeby mi powiedziały dokładnie.
A dziś coś mam doła, kłucia w dole brzucha i już głupie myśli znowu,czy jest tam dzidziuś ? :( bo jeszcze nic nie czuję, nawet tego 'bulgotania' co pisałyście.
I nie mogę się doczekać na ten detektor..
Do tego dziwne smaki mam jakieś, zupka burakowa dziś,ale na 2 gie nic mi nie pasuje,ani smażone,ani na słodko..

No ja mam jak emka, nic nie czuję, nic nie bulgota (chociaż bacznie codziennie nasłu****e), nic się w środku nie dzieje i też się zastanawiam czy ktoś tam w tym moim brzuszysku jest...

dziewczyny, do jakich lekarzy (prócz gina oczywiście) pasuje się udać na kontrolę? na tą chwilę przewiduję dentystę i okulistę. jakimś jeszcze specjalistą powinnam się zainteresować?

reklama
Do góry