reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

Anit, Natka cieszę się,że u Was wszystko w porządku. :-)

Natka troskę dziwne, że na tym etapie lekarz Ci tak zmienia terminy porodu. To że maluszek jest większy,nie znaczy ze jest bardziej dojrzały. Mam nadzieję, że za szybko nie urodzisz :-)

reklama
Wracam do domu.

Oczywiście największy problem teraz,to to że maluszek słabo urósł. Mam bardzo pilnować ruchów. W niedziele mam przyjechać na ktg. Potem w czwartek rano usg i ktg znowu. Dalej znowu kolejny czwartek to samo. Będą uważanie monitorować przyrosty wagowe. Oddałam krew na kolejne badania.

Martwię się bardzo. Wiem, że to może być nic złego,ale boję się strasznie. :-(

Dziękuję za Wasze kciuki i proszę....nie puszczajcie ich :sorry:

madziu gin wstepnie powiwdzial jak z usg wynika dokladnie bede pozniej widziec .
Madziu wlasciwie co to znaczy ze spada na centylach jestem w tym zielona wiec pytam .od piczatku trzymam za Ciebie kciuki bo duzo przeszlas i teraz juz musi byc dobrze

Dziękuję Wam moje kochane!!!!

Natka to znaczy, że wciąż rośnie, ale dużo wolniej. Wagę dziecka nanosi się na siatkę centylowa. Powinna oscylować mniej więcej na tym samym centylu. U nas Theo był na 75 a jest na 35. To znaczy, że coś mu przeszkadza rosnąć tak jak wcześniej. Ponieważ mam te cholestaze i ona może zaburzac kontakt dziecka z.łożyskiem,to muszą to teraz sprawdzać uważnie.

Magda, jestś pod opieką lekarzy, nic się nie martw na zapas. Tyle kciuków się tu za Ciebie i Bobasa trzyma, tyle dobrych mysli dla Ciebie! Nasze organizmy to nie automaty, dlatego czasem cos spada, cos rosnie, czy sie rozregulowuje. Trzymaj sie:-)

reklama
Do góry