U
Użytkownik Usunięty
Gość
u nas takie drzenie raczek i brodki tez sie zdarzalo, ale tylko przez pierwsze tygodnie, teraz od dluzszego czasu nie widzialam tego... pamietam ze dostalam taka kartke jak wychodzilam ze szpitala o tym czego dziecko nie powinno robic jak ukonczy pierwszy miesiac i wlasnie w jednym punkcie bylo wymienione drzenie brody i konczyn, dlatego ja bym poszla cos takiego z lekarzem skonsultowac
ArliJ - ja na samo haslo porazenie mozgowe dostaje ciarek bo u meza niestety w rodzinie sie zdarzylo :/ a miałyście robione USG przezciemiączkowe? to badanie pozwala wykryc porazenie mowzgowe z duzym prawdopodobienstwem, u nas robią to wszystkim dzieciom w szpitalu, na szczescie wynik byl prawidlowy
ArliJ - ja na samo haslo porazenie mozgowe dostaje ciarek bo u meza niestety w rodzinie sie zdarzylo :/ a miałyście robione USG przezciemiączkowe? to badanie pozwala wykryc porazenie mowzgowe z duzym prawdopodobienstwem, u nas robią to wszystkim dzieciom w szpitalu, na szczescie wynik byl prawidlowy
Ostatnio edytowane przez moderatora:
bardzo proszę napisz więcej o rzeczach, których dziecko nie powinni robić. Ja niestety żadnego info ze szpitala nie dostałam
nie wiem na co zwracać uwagę
dzisiaj mielismy ciezki poranek, mala plakala okropnie przez godzine,nic ja nie uspokajalo.Dopiero polozenie na brzuszku podzialalo,ale dopiero po ok 20 min i niestety na okolo 20 min.Pozniej spacer z Tata w wozku i mala padla,,,, ufff.