Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tym bardziej ze mamuska we wtorejk wyjezdza wiec wracam do kuchni i gotowania.A co do (*)(*) to mojemu bardzo sie powiekszone podobaja, no i jak Martyna sie do nich ostatnio przytulila(a juz nie karmie piersia)to stwierdzil "zostaw one juz sa moje" 

na szczęście wystarczył smoczek i wstała o właściwej porze czyli 2:30. Dziś się to nie powtórzyło więc jest nadzieja, że zapomniała ;-) następnego dnia oczywiście mąż poczuł się winny i przeprosił- nie jesteśmy kłótliwą parą i na szczęście potrafimy przyznać się do błędu. Dzięki tej sytuacji przynajmniej odważyłam się wsiąść za kółko - od porodu nie jeździłam autem jakiś lęk mnie ogarniał. I tak się dobrze czułam, że następnego dnia prowadziłam jadąc do Żyrardów City
z dwóch powodów oczywiście- małż na kacu i moje chęci
i to taką wyczesaną!! dokładnie taką http://imageshack.us/photo/my-images/405/papasan.jpg/
bo w niedzielę zauważyłam jak leżała w leżaczku, że stuknęła piąstką w zabawkę. Najpierw się zdziwiła co zrobiła, a potem powtórzyła to kilka razy jeszcze :-) słodziak mój.
nagrzałam wcześniej pokój, miałam ciepły ręcznik i obyło się bez większego płaczu
oczywiście był smoczek, ale nie długo, bo potem zaczęły się śmiechy i zabawa
muszę selekcję zrobić