Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nadia mi asystowała i powiedziała Lence: jak się jeszcze raz osrasz to chyba Cię wsadzimy do zmywary![]()

Możecie podesłać jakiegoś linka do oryginalnej wersji? Bo wszystkie które znalazłam są śpiewane przez małe dzieci i wiadomo ani melodii ciężko się z tego nauczyć, ani słów- bo niewyraźne
)
nasza pediatra stwierdziła tak jak pisze poroniona ze to normalne o ile nic sie nie dzieje do tej pory tak było ale ostatnio w sobotę robił kupke z wysiłkiem ale normalna była do tej pory nierobil wcale i niewiem co otym mam myślec niby poza tym nic się nie dzieje brzuszek miekki i nie boli.
Tak weszłyście na temat kołysanek, "kotek puszek" króluje a ja kurcze nie mam bladego pojęcia co to za piosenkaMożecie podesłać jakiegoś linka do oryginalnej wersji? Bo wszystkie które znalazłam są śpiewane przez małe dzieci i wiadomo ani melodii ciężko się z tego nauczyć, ani słów- bo niewyraźne
![]()