reklama
krisowa
Fanka BB :)
my zdąrzyliśmy wrócić na podwórko jak lunęło a i listonosz jeszcze zdąrzył przywieść listem moją piekną nowiuśką bluzeczkę, jaką na allegro wylicytowałam za 20 zł. uwielbiam aukcję z nówkami z UK 
Leżenie na brzuszku - YouTube przetestowałam przed chwilą i działa
Pola śmiała się do zabawek ruszała nóżkami :-)
Pola śmiała się do zabawek ruszała nóżkami :-)tynka27
dziewczyny dzieki za wsparcie... wszystko powoli wraca do normy po 24h goraczka ustała ale Maciej był jak nie on zero usmiechu taki słabowity i spiacy wiec pojechalismy go sprawdzic do szpitala. na szczescie wszystko ok jakis malutki wirusik z ktorym sobie poradzil i dzis wszystko wrocilo do normy ;-)
a tak my cwiczymy na brzuszku:cwicze szyjke ;-).AVI - YouTube
a tak my cwiczymy na brzuszku:cwicze szyjke ;-).AVI - YouTube
Suzi86
Tynka ale zdolniacha, super
mojemu jeszcze się chwieje główka na lewo i prawo ;p i mamy tą samą karuzelkę
i znowu mamy odparzony tyłeczek:/ nonstop mu sie odparza, a wietrzę, zmieniam pieluchę częściej jak co 2 h :/ ehh już nie wiem co robić:/ może jakieś badania muszę mu zrobić na jakąś bakterię czy coś? może coś podpowiecie....
i znowu mamy odparzony tyłeczek:/ nonstop mu sie odparza, a wietrzę, zmieniam pieluchę częściej jak co 2 h :/ ehh już nie wiem co robić:/ może jakieś badania muszę mu zrobić na jakąś bakterię czy coś? może coś podpowiecie....
reklama
Witam
My dzisiaj kolejną fajną nockę, zasnęła po 21, pobudka o 4, 8 do 10 spanko. W dzień jakoś dziś gorzej, zasnęła na leżaczku w ogrodzie ale potem na ten długi sen jakoś nie mogła na dobre wpaść w rytm, mimo wożenia i lulania. Wzięłam więc w łapkę książkę i chodziłam po ogrodzie z wózkiem i książką, przeczytałam całą
.
Krisowa – ja w sumie wolę w ogrodzie, zawsze mogę sobie coś innego robić, doglądnąć obiadu, pogrzebać w roślinkach a jak chce pochodzić to jeżdżę rundki po ogrodzie z książką:-)
Poza tym dużo łazimy sobie na rękach, Nadia z zafascynowaniem ogląda te nowe widoki, śpi sobie na lezaczku pod drzewkiem, gada do balkonu:-)
U nas pogoda dzisiaj boska była, latałam w bluzce na szelkach:-)
Zmykamy się zaraz szykować do kąpieli a wcześniej poćwiczyć i pofikać bez pieluchy i odzienia
My dzisiaj kolejną fajną nockę, zasnęła po 21, pobudka o 4, 8 do 10 spanko. W dzień jakoś dziś gorzej, zasnęła na leżaczku w ogrodzie ale potem na ten długi sen jakoś nie mogła na dobre wpaść w rytm, mimo wożenia i lulania. Wzięłam więc w łapkę książkę i chodziłam po ogrodzie z wózkiem i książką, przeczytałam całą
.Krisowa – ja w sumie wolę w ogrodzie, zawsze mogę sobie coś innego robić, doglądnąć obiadu, pogrzebać w roślinkach a jak chce pochodzić to jeżdżę rundki po ogrodzie z książką:-)
Poza tym dużo łazimy sobie na rękach, Nadia z zafascynowaniem ogląda te nowe widoki, śpi sobie na lezaczku pod drzewkiem, gada do balkonu:-)
U nas pogoda dzisiaj boska była, latałam w bluzce na szelkach:-)
Zmykamy się zaraz szykować do kąpieli a wcześniej poćwiczyć i pofikać bez pieluchy i odzienia