Hej mamuśki
Byłam wczoraj u ginki, ale mnie wkurzyła. Mówię jej że bardzo mnie boli głowa, i nie wiem czy mogę coś zażywać, że miałam takie bóle przed ciążą i wtedy chodziłam do neurologa, on stwierdził że to migrena i przepisał tabletki, a ona na mnie z pyskiem że takie rzeczy to trzeba leczyć przed zachodzeniem w ciążę bo teraz to ona nic nie może zrobić i być może mam tętniaka w mózgu i co wtedy
Tłumaczę jej że neurolog stwierdził tylko migrenę więc się nie martwiłam, ale ona swoje.....wkurza mnie ta baba, lekarzem jest dobrym ale podejście do ciężarnych ma fatalne. Nie chce mi się przenosić wszystkich papierów bo gdyby nie to to dzisiaj bym zmieniła lekarza.
Podłączyła mi wczoraj taki aparat że mogłam posłuchać serduszka
o mało się nie popłakałam, ale uczucie, nieziemskie
Ja mam teraz jakiś wstręt do słońca....nie daje rady leżeć, od razu mi się słabo robi jak jest taki upał, a zawsze lubiłam leżakowanie na słoneczku:-)
Munie mnie też się marzy za rok jechać z maluszkiem nad nasze morze:-)
blair ja chyba nie odważyłabym się z takim maleństwem jechać to jakiegoś arabskiego kraju, chociaż jak my byliśmy w Tunezji to jechali też rodzice z takimi małymi dziećmi. Tam jest ciężej o lekarza, do szpitala daleko a warunki podobno spartańskie (znajomy opowiadał o tamtejszym szpitalu). No i flora bakteryjna i nieszczęsna klątwa faraona
Digitalis nooo 5 cm to już porządne wymiary:-) niedługo będzie 50 cm
Isia Twoje bejbe jeszcze większe, cudnie że tak szybko rosną nasze szkraby. Ciekawa jestem ila mój ma
Dee też planuję w 20 tygodniu jechać na 3d ale jeszcze nie mam pomysłu gdzie, żeby było w miarę tanio i fajnie