kitek81
Fanka BB :)
dobry 
ja tam na wędkowaniu się nie znam i nigdy na rybach nie byłam, ale rybki to lubię, mój wujek jeździ na ryby i jak teraz w sierpniu byliśmy u nich to nałapał specjalnie dla mnie i na wyjazd dostaliśmy cały gar już smażonych w occie i 2 porcje zamrożonych po 10szt surowych do usmażenia i zrobienia, na szczęście oczyszczonych, bo tego też bym pewnie nie zrobiła
dla chorowitków dużo zdrowia, no i pamiętajcie, ze nie tylko Wy się wtedy źle czujecie, ale stan Waszego zdrowia wpływa na dzidzię, teraz ona jest najważniejsza, nie jakaś nawet najważniejsza praca !!
MamaNiki, szkoda, że córa nie poszła od razu do przedszkola, ale może faktycznie lepiej i bezpieczniej będzie, jak pójdzie od listopada??!!
Witam kolejną lutową mamę:-)
ja tam na wędkowaniu się nie znam i nigdy na rybach nie byłam, ale rybki to lubię, mój wujek jeździ na ryby i jak teraz w sierpniu byliśmy u nich to nałapał specjalnie dla mnie i na wyjazd dostaliśmy cały gar już smażonych w occie i 2 porcje zamrożonych po 10szt surowych do usmażenia i zrobienia, na szczęście oczyszczonych, bo tego też bym pewnie nie zrobiła

dla chorowitków dużo zdrowia, no i pamiętajcie, ze nie tylko Wy się wtedy źle czujecie, ale stan Waszego zdrowia wpływa na dzidzię, teraz ona jest najważniejsza, nie jakaś nawet najważniejsza praca !!
MamaNiki, szkoda, że córa nie poszła od razu do przedszkola, ale może faktycznie lepiej i bezpieczniej będzie, jak pójdzie od listopada??!!
Witam kolejną lutową mamę:-)
raz nawet schowalam jego dzojstiki i wyobrazcie sobie ze je znalazl i jak rano sie obudzilam to zauwazylam ze sa wyciagniete z kryjowki a wydawaloby sie ze dobra znalazlam hihihihihihihihihih
apropo pracy mamusie nieprzemeczajcie i niesteresujcie sie gdyz to bardzo zle wplywa na nasze kruszynki w brzusiu ja zadecydowalam z mezem pracowac tylko do listopada gdyz wiem ze w grudniu jest u nas duzy ruch bo jestem fryzjerka i nnajwiecej ludzi wraca do polski od na z uk na swieta i chca ladnie wygladac a pozatym jak juz odejde zawsze moge sobie dorobic w domciu a jak bym zostala w pracy wiem ze nie bede doceniona wiec nie bede uszczesliwiac kogos na sile