reklama

Luty 2012

ja czasem nie mam siły specjalnie wchodzić pod prysznic i też używam chusteczki. moim zdaniem super się sprawdzają.

wszystkie infekcje w ciąży są od zasadowego ph w czasie ciąży, dlatego też warto jeszcze aplikować Lactovaginal. Chciałam jeszcze stosować globulki Vitagyn C, ale mój lekarz twierdzi,że zbyt mocno obniżają ph i lepiej w ciąży ich nie stosować. Także zostanę przy Lactovaginalu tak jak zalecił jedna kaps. co 4-5 dni - do samego końca ciąży :)

u mnie w ogóle prawie nie ma śluzu po leczeniu, mam dokładnie to samo co przed ciążą... mam nadzieję, że jak będę dbać o higienę bardzo mocno to już syfek nie wróci, bo bardzo nieprzyjemne były te upławy :(

reklama
O Rany Boskie Józefie Święty! O 18 się położyłam z książką pozwalając sobie na chwilę relaksu i nawet nie wiem, kiedy mi się usnęło :-). Teraz się budzę i patrzę, która godzina i aaaa.... :zawstydzona/y:

Ja jestem już w 17tc :) termin mam według kalkulatorów na 17.02 :)
pozdrawiam i życzę wam duuuuużo spokoju :)

hchyyx8dqajkxsf1.png

Ostatnia edycja:
WItam kochane. Planuję dzisiaj skoczyć do miasta bo mam parę spraw:-) miłego dnia Wam życzę.

Co robimy z tym moderatorem? przydałby się koniecznie, powstają niepotrzebne tematy, jakoś trzeba by było uporządkować:-) dziewczynki zgłaszać się która chętna

Dee ja również czasem mam takie kłucia jakby w środku pod wzgórkiem łonowym. Zapytam dzisiaj lekarza.

W necie przeczytałam, że może mieć to związek z szyjka macicy albo się nam wszystko rozciąga żeby było miejsce dla dziecka.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry