agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
witam i ja
kurde mnie grypa tez dopadła
kaszel okropny katar masakra
Suzi ja poszłam do lekarza by kaszel tak mocny ze bałam sie sa przypadki odklejania sie łożyska od silnych kaszli
mi pozwolił rutinoscorbin syrop dobry dla cięzarnych i karmiących *spam* do nosa pozwolił Krople ale w małych ilościach Sulfarinol
kurde mnie grypa tez dopadła
kaszel okropny katar masakra
Suzi ja poszłam do lekarza by kaszel tak mocny ze bałam sie sa przypadki odklejania sie łożyska od silnych kaszli
mi pozwolił rutinoscorbin syrop dobry dla cięzarnych i karmiących *spam* do nosa pozwolił Krople ale w małych ilościach Sulfarinol
bo dla mnie niestety :-(Wasze domowe sposoby leczenia przeziębienia odpadają. Czosnku nie toleruję w żadnej postaci, żadnych sosów czosnkowych, tym bardziej żywego czosnku, odrzuca mnie już nawet serek topiony z czosnkiem. Od dziecka nie lubię czosnku, mam odruch wręcz wymiotny, więc tak leczyć się nie będę. A znowu mleko z masłem i z miodem? To że nie lubię takiej mieszanki to jedno, w dzieciństwie się napiłam multum. Ale z wiekiem okazało się, że mam alergię na mleko, więc z tego względu odpada taki środek. Z mlecznych przetworów czasami zjem trochę sera żółtego i jest znośnie. Jeśli mam ochotę na odrobinę kefiru lub jogurtu, to musi być konkretnej firmy Milko, po tym mam tylko wzdęcie, a jeśli wypiję coś z firmy Robico, to niestety od razu biegiem do wc
Obym zdrowa była
A jakie pyszne było w zestawie - herbatka, malinki, spirytus