Angelika89
Fanka BB :)
ja na razie zdrowa, ale pytałam lekarza na przyszłość czy mogę brać to Prenatal GripCare - opis - Prenatal - suplement diety w razie czego i powiedział, że tak. Zreszta ulotke tego leku znalazłam w jakiejś gazecie o ciąży, więc może wam się przyda, można go kupić w aptece no i jest specjalnie dla kobiet w ciąży
jak nazłosć teraz musimy na siebie jak najwięcej uważać a tu sie jakieś paskudztwa czepiają.Ja w tym roku w marcu usówałam migdały coby mieć spokój z anginami a tu już się czepiła .Nic zimnego niepiłam,lodów nie jadam nigdzie mnie nieprzewiało wieć się dziwiłam czemu mnie angina dopadła,niewiem może od klimy w aucie bo teraz w ciąży mi wiecznie ciepło więc ciągle włanczam.Teraz jednak taki głupi okres się zaczyna.
W dzień jestem strasznie senna jednak przy małym szogunku nie bardzo da się pospać.Dziś dzień jakoś leniwie minął ,stwierdziłam że jak jestem chora to nie musze codzień "latać na miotle z ścierką w ręku'też mi się nalezy troszke odpoczynku.Jutro też nie mam zamiaru całego domu sprzątać ,zazwyczaj w sobote tak solidnie dom sprzątam jednak jutro m poodkurza dom i to ma wystarczyć.Wsumie to nie ma strasznego sajgonu wiec będzie ok.Nadal jakaś taka słaba jestem.