Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzień dobry
mąż kupił mi dziś spray do nosa z soli morskiej i prenetala syrop. wszystko dla kobiet w ciazy bo katar miałam duzy i ciezko było ooddychać
wy bylyscie w chorobie u lekarza z przeziebieniami???
Krisowa, ja nie byłam, póki co uważam że nie potrzebne mi to. Nie ma gorączki, kaszlu też nie, trochę mnie w gardle swędzi no i katar, okropnie zapchany nos:/ ale ten katar mam taki przezroczysty, wolałabym mieć ten zielonkawy to bym wiedziała, że się kończy ;p kupiłam sobie ten prenatal grip i łykam 2 razy na dobę, trochę mi od tego lepiej, piję herbatę z lipy z miodem i dziś zrobiłam sobie syrop z cebuli jak mi nie przejdzie to wtedy pójdę do internisty
gotuję zupę z buraków ciekawe czy wyjdzie, bo nie robiłam nigdy ;p
No u mnie troszkę lepiej... męczy mnie nadal ale chyba syrop zaczął działać. Ugotowałam sobie rosołku, on zawsze leczniczo działał, więc może troszkę po może. Na razie nieźle mnie rozgrzał
Troszkę w dzień się przespałam i czuję się nawet, nawet. Apetyt też już lepszy - ze słodkości opyliłam 2,5 pączka (mniam).
Pisałam Wam, że moje maleństwo dzisiaj się częściej rusza. Poczułam ze 4 kopniaczki pod ręką - super uczucie. Czasem też mnie łaskocze od środka Zaczyna się rozkręcać
ja miałam porządny katar i ból gardła dostałam na to witaminki Asco-Ruti-Cal Forte i oscillococcinum teraz biorę porządną kupke leków na anemie i białko w moczy których nie mogę się pozbyc za żadne skarby:/ przeziębienie przeszło trochę ale to chyba tyle...
dzidziuś rusza i kopie jak jakiś mały hooligan oby tak dalej
daissy_ - zupka tzw. kapuśniak, zarzutka ( gotuje się ją z kapusty kiszonej ) moja ulubiona jesienna zupa.
Dziewczyny założyłam nowy wątek - jeśli macie jakieś poglądy na temat chowania dziecka to wypowiadajcie się w nowym wątku, a nie w ,,lutówki na zakupach,, . Nie do końca jeszcze umiem przenosić posty więc mi się tam troszkę po mieszało... :/ ale z czasem mi się uda to ogarnąć !
jestem szczypior więc się przedstawię przed ciąża ważyłam 65kg po 5 miesiącach noszenia naszego skarba przybyło 7kg jednak co się okazało mam anemie i białko w moczu których nie mogę wyeliminowac pomimo garstki leków i ciągłych badań... gina mam za 4 dni we wtorek okaże się czy partner doczekał się wymarzonej córeczki ja uważam że nie ważna płec ważne zdrowie. Mój jakże niski wiek <17lat> może byc za niski jak na zakładanie rodziny ale jeżeli by to było nie przemyślane to bym teraz nei liczyła dni do porodu którego się lekko obawiam lecz nadal obstawiam przy porodzie naturalnym pozdr. wszystkie mamy Wodników