reklama

Luty 2012

Paluszek zdrówka zyczę
Blair ja tez ze spacerku z psiakiem właśnie wróciłam duzo mi dają spacerki
Geniusia czyli mega udany wypad nei dośc ze wózki obejrzane to i porządne jedzonko było :P ja bułeczki kurcze na dniach mam robić :p
Suzi u mnie wczoraj były placki ziemniaczane eheheheh
Dee dla mnei etz te urządzenie to mega super wynalazek wsadzam na noc wsi i w nocy krasnoludki czynią cuda wianki za mnie
Isia moja kapsutka kiszona czeka tez na mój kapuśniak aa tynia to juz za kilka dni u nas w Polsce to mniej popularna tradycja ale coraz częsciej widze wdrazana

reklama
blair ja swojemu powiedziałam, że czasu coraz mniej, a może być tak, że potem ja nie dam rady chodzić, a że wybredna jestem, to Mój jest świadomy, że jakby coś wziął wybrał sam i to nie w moim guście, to bym mu truła nad uchem lub bym się nabzdyczyła ;) My do tych sklepow z miesiąc się wybieraliśmy, jakoś w końcu udało się mu wpoić, że w tym tygodniu idziemy i już, bo trzeba się zacząć rozglądać na żywo zanim ewentualnie wybierze się via net. Myślimy o firmie teutonia, być może model beyou. Akurat są w sklepie w Łomiankach 8-9.10 jakieś mega promocje, a tam jest sklep z tymi wózkami.

hej, w Buffo było genialnie!! Płakałam niemalże ze śmiechu :-D polecam z czystym sercem!!

Zmywarkę mam od dawna - rok już będzie, tylko ciągle stała w złym miejscu i dezorganizowała moją prace w kuchni :-p
Teraz w końcu wszystko jest szybsze i łatwiejsze :-)

A mi nadal dziewczynki dokucza pachwina/miednica. Boli jak cholera :-( cały spektakt syczałam i szukałam sobie dobrego miejsca. Nawet w domu na leżąco nic nie pomagało. Może troszkę leżenie na prawym boku - na którym w ciąży podobno leżeć nie można.
Boje się czy to ucisk na nerw czy może zapalenie jajnika :-(
Idę jutro na wytęsknione 3d. Mam nadzieję, że lekarz sprawdzi przy okazji czy przypadkiem to nie problem z jajnikiem.
Boję się strasznie :-(

Wyczytałam w super internecie, że ciąża wyklucza zapalenie przydatków, ale nie można zawsze wierzyć google.
Moja gin przyjmuje od 13 więc zadzwonie do niej i zapytam co i jak. Może każe mi przyjść poza kolejką...

Ostatnia edycja:
czesc.. no wreszcei wiecej czasu na net _ L4 na miesiac :) Nie bede pisac publicznie dlaczego , ale w naszym kraju wszytko stoi na głowie.

Dzidzia w brzuchu rosnie, kopie..zaczynam przyzwyczajac sie do imienia Stefan, ale nei wiem czy sie uda..:rofl2:

W poniedzilaek starsza cora bedzie pasowana na przedszkolaka, przynajmneij bedę mogla na tym być :)

Emil_3 zdrówka
ja sie ratowałam tantum werte syropkiem dla ciezarnych i karmiących sok z malin i aroni lub bzu

Mitra ja za kilka godzin mam już pasowanie a tak się denerwuje jeny jak to ja bym miała występ hehehehh

właśnie wróciłam od dalszej sąsiadki która trafiłam na ogłoszeniach i zakupiłam siatę ubrań mam juz kombinezonik na zime i ubranka ok 30 sztuk za 100zl i 3 razy tyle jest jeszcze do odkupienia bo jej siostra z niemiec po swoejj córce zostawia ale na razie płci nei znam wiec brałam neutralne rzeczy
wiec do szpitala i na kilka dni 1 jestem bardziej maluch przygotowani

Witajcie po długiej przerwie :)
Ale mam dużo do nadrobienia!

Obecnie w domu mamy mały szpital - wszyscy jesteśmy chorzy :(
Synek ma katar już od 3 tygodni. Ciągnie mu się to i ciągnie, bo nie umie nosa wydmuchać. Kiedyś potrafił, a potem długo nie chorował i zapomniał jak to się robi. Już mu zapowiedziałam, że bajek ani niczego innego w tv nie będzie oglądał jeśli się nie nauczy, bo inne sposoby nie działają. No i tak wczoraj minął dzień, dzisiaj już pół następnego, a on nadal nie umie :(

Pochwalę się też, że kupiliśmy wózek :)
Mieliśmy jeszcze poczekać, po usg połówkowym 18 października chcieliśmy pojechać do sklepu coś pooglądać, ale na allegro trafiła się okazja i kupiliśmy bez oglądania. Wózek był używany przez nieco ponad rok, a kosztował o 1000 zł mniej od nowego. Jutro kurier ma go przywieźć do firmy męża, wieczorem mąż go przywiezie i złoży, więc w sobotę może uda mi się zrobić zdjęcia żeby go Wam pokazać ;)

reklama
Ale dziś jest dzień :-p
ból - nadal nie do zniesienia, ale spoko. Siedze sobie w pracy a menago do mnie o 14:20 (gdzie pracę kończę o 15:30) "Dorota, snujesz się tak, źle się czujesz, idź do domu" :-D bez pytań poleciałam się przebrać.
Wracam do domu, chcę zrobić mężowi niespodziankę, wchodzę ... a on robi pierogi ruskie <3 moje ukochane.
Miły dzień. Teraz sobie poleżę i postaram się odprężyć :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry