reklama

Luty 2012

Karola2 Witaj ponownie :)

Ale miałam noc, obudziłam się o 2.30 w nocy z potworna zgagą. Ostatnio zakupiłam w aptece taki syrop na zgagę co to kobiety w ciąży mogą brać wiec wstałam idę do kuchni i szukam, szukam i nic. Jestem po przeprowadzce wiec się okazało, że został u mojej mamy.
Mój m usłyszał, że plącze się po kuchni wiec wstał żeby zobaczyć o co chodzi. Jak już mu wyjaśniłam to ubrał się i pojechał do mojej mamy o 3 nad ranem po to dla mnie. Normalnie nie wiem jak mu teraz dziękować. Chyba jakiś super obiadek ugotuje dziś. :)

reklama
blair_90 wspaniały małż, a napisz nam jaki to ten syrop na zgagę, może się kiedyś przyda, choć nie życzę nikomu:)
a gdzie jest ten wątek tylko dla nas, bo ja dostałam kiedyś zaproszenie, ale nie wiem jak go znaleźć?

dzień dobry
widzę ze nie tylko ja zmagam sie z bólami brzucha, stawów itp, ja biorę nospę forte (na rp) 3x1 i pomaga, polecam nospe forte bo jest mocniejsza niz ta bez rp a tansza :)

hejka

no no Blair takiego ema tylko pozazdroscic! i chyba super obiadek naprawde mu sie nalezy!

a ja co noc mecze sie ze skurczami w nogach :( a w dzien chodze jak polamana bo nogi wciaz bola po nocnych skurczach

o kurcze, umyłam podłogę i położyłam się na chwilę żeby wyschła i obudziłam się 2 godziny później :D Chyba musiałam tą noc dzisiejsza odespać :)

Flower nie będę go za bardzo chwalić, żeby chłopak na laurach nie osiadł :D

Blair ale noc ja dzis tez się kimłam na 1,5 córka miała na popołudnie i mnei tylko obudziła bym jej kanapkę zrobiła kochana poopiekowała sie mamą jak ona to mówi
Flower magnez nie pomaga ??? mi sie udało pozbyć skurczy i odstawiłam magnez
Krisowa a mozna ta silniejszą???
Edytka witaj
Aguula Karola witajcie
Isia mam to samo czuje sie taka staraaaaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
agatulka nospa w ciazy jak dla mnie to podstaa, i ona jest wlasnie dla naas, ta mocniejsza ;)
flower żelazo i magnez łykaj koniecznie

ach jak mnie denerwują te pojedyncze posty ogłoszeniowe !!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry