reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Luty 2012

i pomyśleć ze ja własnei zajadam szarlotke hehehehehhe
Edytka twoje bułeczki robią u mnie furore w domu dodaje tylko budyń do nich i dzieci je kochają
ja tez z braku laku epokę ogladałam

reklama
Edyta ja mam nasze BB dodane jako "lubię to", i dali post na tablicy z linkiem do Twojego artykułu :tak: jak zaczęłam czytać, to skojarzylo mi się od razu i spojrzałam potem na bloga (mam zapisanego w zakładkach).

Czesc Dziewuszki!
Wlasnie zaczelam 4 dni przymusowego "wolnego" bo dzisiaj nauczyciele maja jakies szkolenie a w poniedzialek dzien Kolumba.
No wiec jak zwykle jak nie trzeba isc do szkoly to moja dzieciarnia o 7 wstala. Takze zawiozlam laske na domek, zrobilam zakupy przemyslowe, jedzeniowe, nawet pare ozdob na Halloween dokupilam; zawiozlam zakupy, odebralam laske, sprzatnelam w domu, zrobilam 3 prania, jedno prasowanie, rozwiesilam ozdoby halloweenowe, zrobilam lazanie i salatke, a reszte wieczoru przegladalismy i ukladalismy zabawki. Wlasnie skonczylam odkurzac i myc podloge (u nas jest 22) i tak to wlasnie mi minal dzien "wolny".
Jutro mam wszystko zrobione i ostro postanowilam zabrac sie za sunroom. Najladniejszy pokoj w calym domu, ten, ktory nam sprzedal ten dom a caly zawalony pudlami i smieciami. Az wstyd!

Ja Was dziewczyny cały czas podczytuję, ale jakoś nie mam weny do pisania.

Nawet nie wiem co mam Wam napisać, bo u mnie każdy dzień taki sam. Mąż non stop w pracy. A ja leżę, siedzę cały dzień w pokoju i nic nie robię- rodzice mi zabronili. W zasadzie siedzę na necie i oglądam filmy. Wiadomo, martwię się i boję. Dziś miałam koszmar, po którym nie mogłam zasnąć- byłam w wc, patrze wkładka we krwi i zaczęłam krzyczeć żeby jechać do szpitala... dla mnie takie coś to tragedia, teraz cały dzień będę o tym myśleć.

Ja dalej nie mam nic dla dziecka, może jak w poniedziałek poznam płeć to ODWAŻĘ się coś kupić..

Miłego dnia

A mnie znów dopadło przeziębienie, zatoki zawalone, gardło zaczyna boleć. Ech, ci lekarze przychodzą do nas i przynoszą infekcje.

Dziś Gosiakowi pokazałam że maleństwo się rusza i je czuć - skończyło się lawiną pytań :-D
Ostatnio nie mam czasu nadrobić tego co piszecie a co tu mówić o pisaniu. Rano do do szkoły i pracy, potem po córkę do szkoły, 3 razy w tygodniu biegamy do kościoła, potem lekcje a na koniec siedzę i pracuję. Od tygodnia noszę pracę do domu bo się nie wyrabiam. a o 21 już jestem padnięta.

Witam nową mamusię w naszym gronie.

Cześć ! :)

Ale dziś sobie pospałam, wstaje patrze na budzik a tu 10:30 :p Normalnie wstaję wcześniej a dziś jakoś tak mnie wzieło.

ani83 Zdrowia życzę :)

Lece zrobić jakieś śniadanko bo mała daje znać, że trzeba coś zjeść :)

witam z rana! Mnie troszkę puszcza ból w pachwinie. I oby tak zostało :-p
Małżonek poszedł wczoraj świętować Poleńkę :-) i chyba na prawdę się cieszy, bo wrócił przed 4 do domu, co już dawno nie miało miejsca.

Lecę do sklepu troszkę mu ulżyć :-D

reklama
Właśnie dostałam telefon od koleżanki z pracy, że była na pomocy doraźnej i ma bakterie szkarlatyny. Już miałam styczność z tą chorobą, nigdy się nie zaraziłam. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie. Po 20 tygodniu ciąży podobno nie ma zagrożenia dla maleństwa ale i tak trochę się martwię. Mam nadzieję, że się nie zaraziłam.

Do góry