reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Luty 2012

mama2006-no faktycznie widze po poście że spać niemogłaś,kurcze to jest masakra jak chciało by się juz spać a tu zasnąć nie można.Ja też wczoraj nie mogłam zasnąć i położyłam się coś przed 2 ale to za sprawą ema który mnie niesamowicie wkurza:wściekła/y:

Dziś wyciągam ema i jedziemy do ikei pooglądać komody z przewijakami,a jak mi się nic nie spodoba to umówiłam się z jakąś panią z Wrocławia która ma do sprzedania używaną komode także jak faktycznie będzie stan idealny to ją weźniemy.Podobają mi się jasne a nawet białe bo che synusiowi zakupić takie samo łóżeczko jak ma Nicol ,potem robi się z niego łóżko.Tak dawno niebyłam w Ikei a już od dawna mnie tam ciągnie:tak:

Sorki że tak ogólnie pisze ale jakoś niemam weny ani humoru do pisana....

Miłej spokojnej niedzieli laseczki:tak:

reklama
Hehe a ja piszę do Was z Sadyby ;) byłam przed 10tą na miejscu, po 10tej zapisałam się na USG 4D i dopiero o 13tej mam je... troszkę jeszcze muszę się po kręcić po tym przybydku - no ale już bliżej niż dalej :) Na to USG załapałam się wuksem, bo one robione jest od 20 tygodnia dopiero. Teraz jak kiobitki przychodzą to są zapisywane na 17tą lub 18tą. Zmykam

No i już po USG ;) Maleństwo wcale nie jest młodsze, różnica paru dni jedynie :D
Wszystko w odpowiedni wątku.

Widziałam Dee oraz blair_90 ale nie zostałam ja poznana przez nie. Ogólnie impreza bardzo fajna, można było zrobić sobioe zdjęcia, umalować się za darmo - a po za tym dużo porad i konsultacji.

O USG napiszę w odpowiednim wątku, hehe no i znam płeć :D

Zmykam do rodzinki

Czesc Dziewuszki!
Ale Wam zazdroszcze, ze mozecie sie tak spotkac. Ja nigdy nie spotkalam nikogo na forum nawet ze Stanow a co dopiero z okolic Chicago.
Kurcze wczoraj przyjechala kolezanka do nas na noc i dzisiaj ma mi pomoc rozpakowywac ten nieszczesny sunroom. No i miala przyjechac ze swoim szczeniaczkiem.
No mowie jakos przezyjemy, moze nawet Tomek sie z nim pobawi (kiedys przyszla kolezanka z chihuaha to jej myszki przynosil), a w najgorszym wypadku zamkniemy go w kotow klatce na noc.
Taaa szczeniaczek jest wiekszy od Karen i wazy z 50kg (golden retriever). Jak wpadl to koty malo nie fruwaly. Tomek zrobil takiego wielblada a Buni malo oczy z orbit nie wyszly. Dzieciaki zwariowaly. Od wczoraj zdarzyl mi juz obslinic wszystko w zasiegu kilometra, tylko odkladam kolejne rzeczy do prania; zezarl Tomkowi wszystkie myszki, jedna z kocia mietka rozgryzl, wytarzal sie w niej a pozniej to zezarl; wyzarl kotom wszystko z misek a pozniej sadzil obrzydliwe baki, a w nocy dobral sie do Karen lalki.:eek:
Jezu w zyciu psa. A tak ostatnio nawet myslalam, w sumie bede z dzieckiem w domu itd. - NIGDY! To chodzace zniszczenie normalnie.

A jednak :-) na 2d długo czekać nie musiałam. Ktoś nie przyszedł i mnie wpuściły kobitki :-)
Malutka ułożyła się główką do dołu i w dodatku twarzą do moich pleców, więc na 4d nie miałam co czekać.
Zmierzyła wszystkie parametry i zajrzała między nóżki pokazując nam (byłam z koleżanką) piękną cipkę. Jej słowa "na 100% dziewczynka" mnie uspokoiły, że już nic się nie zmieni :-)
Dostałam zdjęcie psitki, ale nie wiem czy wrzucać :-p za to czekam na zdjęcie mamy2006 :-D

reklama
Do góry