Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bravo konkretnie i rzeczowo..przytyjesz...nie bój się schudniesz..ciąża stan wyjątkowy pod każdym względem, czytam, że teraz powinnyśmy jeść czerwone mięso, unikać wątróbki(dużo witaminy A), jeść szpinak itd.Ja już też mam na dziś dosyć sprzątania, ale zrobiłam wszystko co zaplanowałam.
Co do brzuszka to mi ostatno znajoma powiedziała, że jest mały a ja się czuję jak wieloryb. Mój kochany M smieje się ze mnie jak gdzieś idziemy - jego zdaniem kiwam sie z boku na bok.
Co do kilogramów to ja też sporo przybrałam na wadze, ale nie martwię się tym za bardzo. Przy pierwszej ciąży przytyłam 15kg, a już po porodzie ważyłam chyba 10kg mniej. Później karmienie piersią sprawiło, że schudłam jeszcze jakieś 7kg. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie chociaż to już nie te lata i kto wie.
Pa,Pa

mówimy że na 99% będzie Karolinka, cały czas mówi że jej nie pasuje to imię.....jak pytam dlaczego to nie wie. Nie wiem czy tak już ludzie mówią dla zasady i szukają sztucznych problemów? też mnie to wkurza