Maron - poczytaj o tej funkcji, bo może jest tak, że ona automatycznie podwójnie płucze i już nie będziesz musiała nastawiać po raz kolejny
No wlasnie o to chodzi w tej funkcji, ze automatycznie kilka razy plucze :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Maron - poczytaj o tej funkcji, bo może jest tak, że ona automatycznie podwójnie płucze i już nie będziesz musiała nastawiać po raz kolejny
Ale jak masz nowe ciuszki to mysle ze mozna wyprac, tylko zeby sie juz nie meczyc z prasowaniem.Ja podczas prania wlaczylam opcje plukanie +.Ja mam lovele do koloru z plynem ale dlatego ze zestaw kosztowal grosze.Pozniej tez bede kupowac dzidziusia, bo sprawdzony i dobry.
;-):-) z rodzinka i znajomymi - bedzie wesolo
.
, .. ja jeszcze z tym poczekam
do poczatku stycznia
w nastepnym tygdniu polozymy te panele u dziewczynek to wtedy zaczne znosic wszystko ze strychow
;-) bo im szybciej zaczne znosic rzeczy to Moja Blanka poczuje jeszcze wieksza presje i juz wtedy nie da zyc i bedzie tak meczyc i marudzic zeby to juz dzidzia sie urodzila 

Piorę wszystko w normalnym Vizirze. Uważam ze nie ma sensu kupować proszku dzieciecego jeśli nie wiadomo czy maluch bedzie uczulony czy nie. Jakby się tak okazało to dopiero wtedy zakupię. Oczywiście zawsze mam włączone podwójne płukanie. Przy Adasiu miałam jakieś próbki loveli i jelpa a jak się zużyły to od razu prałam razem z naszymi ciuchami.dziewczyny a jak pierzecie ciuszki to zapewne w proszku przeznaczonym dla niemowilat, tak??
ja mam w pralce funkcje babyCare czy cos w tym stylu i zastanawiam sie czy jej uzywac, to jest takie lepsze plukanie z detergentu, no ale w sumie ten detergent jest dla dzieci wiec sama nie wiem. Ja zabiore sie za pranie po nowym roku :-)
U mnie nie, wytłumaczyliśmy synkowi że im dłużej Jaś jest w brzuchu mamy tym urośnie większy i będzie zdrowszy. Dzisiaj jak go rano odprowadzałam do przedszkola to trzymał mnie za rękę i mówi: Tylko mamo idź ostrożnie, żebyś nie upadła na brzuszek i Jasia nie zgniotła, bo nie mamy przy sobie telefonu i jak ja będę dzwonił po tego lekarzaim szybciej zaczne znosic rzeczy to Moja Blanka poczuje jeszcze wieksza presje i juz wtedy nie da zyc i bedzie tak meczyc i marudzic zeby to juz dzidzia sie urodzila
U Mam ktore sa po raz 2 w ciazy tez tak jest ? Tez starsze rodzenstwo marudzi i placze zeby jak najszybciej sie dzidzius urodzil ? bo moja Blania to swira juz dostaje
Pozdrawiam

A pozwalam sobie bo przez okres ciaży przybrałam jedynie 5kg jak narazie.Jednak nie ma się co cieszyć bo przed ciąża po odstawieniu diety sporo przybrałam wiec pewnie dlatego teraz tak nie przybieram dużo na wadze.
Trzymam kciuki ażeby przeprowadzka i wszystko poszło ok
.
Rozczulający Widok.Rodzina ma ubaw jak widzą co ona robi,jednak jakoś tak nie ma parcia i nie pyta kiedy Wiktorek wyskoczy z brzuszka,ona wie że jak Wiktorek odpowiednio urośnie to wyskoczyz brzuszka;-)

fajny zbieg okolicznosci!