myszka2829
Fanka BB :)
pluszacze kochana, bo ja juz stara doopa jestem ;-) 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

:-) dobrze że nie urodziłam z wrażenia. Na torcie napis Piotruś, do tego drugie ciasto, przekąski, soki, balony, szarfy, prezenty. No taki spisek, że szok. Dobrze że im w piżamie nie otworzyłam
W życiu nie miałam takiej niespodzianki, a podobno widok mojej miny: bezcenny 
Paluszek_ i aguula - czy słyszałyście coś o remoncie porodówki na Zaspie?? Mi sąsiadka mówiła, że jej kumpel ma żonę w szpitalu na zaspie... czekają aż urodzi i że ponoć 4 z 5 "boksów porodowych" jest w remoncie a ten piąty to tylko dla rodzących z oddziału... więc nikogo z zewnątrz nie przyjmują... ponoć to wieści z wczoraj. :/ mam nadzieję, że jeżeli to prawda to szybko skończą remont - bo jak się od Klinicznej odbije to nie chce do Wojewódzkiego...