reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

reklama
krisowa- Super, że już wracacie!! Buziaki!!
Dee_- narazie to on od czerwca czeka na wyrok :baffled: i prędko nie wyjdzie.
Antila- Nie ma mowy o żadnej przepustce dopóki nie będzie miał wyroku, a ciągnie to się i ciągnie...
PATOLOGIA!!! :-D

Krisowa- super ze juz w domciu jestescie!!!!!!!!! mam nadzieje ze Adas przybiera na wadze i rosnie zdrowo.Naciesz sie malenstwem wkoncu w domu i do nas wracaj, tesknilysmy!!!

Olcia zatem dzwoń jutro do Urzędu i zapytaj co i jak można zrobić :-)
krisowa świetnie, że już w domku :-) witamy z powrotem!!

Jestem, jestem!
Jeszcze nie rodze ale definitywnie dostalam instynkt wicia gniazda. Cala chate mam wysprzatana i te polowe ciuszkow malego poprasowane. Teraz leze bo mi kregoslup zaraz wyjdzie. Mamy tymczasowo najczipniejsze wykladziny polozone i jak sie je odkurza to mozna ducha wyzianac. Konczylam na kolanach normalnie.
krisowa milo w koncu od Ciebie uslyszec. Witamy Was z powrotem.
OlciaLolcia swego czasu w Polskim sadzie uslyszalam od sedziny: "tu jest sad a nie sprawiedliwosc" i sie rozesmiala z wlasnego zartu. A najgorzej, ze jedna drugiej reke myje. Moja sasiadka byla sedzina i jak poszlam do niej po porade jak swoja sprawe rozwiazac plus co moge zrobic z tamta sedzina to wprost mi powiedziala zebym to zostawila.
To byl zreszta jeden z glownych powodow, dla ktorych opuscilam Polske. Niestety ale polskie prawo nie broni ofiar tylko przestepcow.
Mam nadzieje, ze Ciebie ominie wycieczka do Lublina i da sie sprawe jakos inaczej wyjasnic.
Ide robic liste co mam spakowac do torby, to juz jakis poczatek, nie?

hej dziewczynki
niestety jelitówka mnie nie oszczędziła... dobrze że tylko wymioty... ale białka w oczach całe czerwone..naczynka nie wytrzymały...

ja właśnie wróciłam od lekarza :) powiedział , że to już i 1,5 cm rozwarcia... właśnie troszkę krwawię po badaniu... nie koniecznie przyjemnie było....
kazał mi czekać na skurcze lub odejście wód... lada dzień będę miała już swojego Piotrusia :)

oczywiście przyczyną rozwarcia są nocne wymiotki... cały dzień bolały mnie plecy i brzucho..i takie skutki ...

decyzja podjęta również co do szpitala... rodzimy w Dębnie a nie w Gorzowie.. mój gin jest tam ordynatorem :)

teraz zmykam do łóżka spać...muszę się wyspać :)

reklama
Do góry