reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

kitek81- raczej nie pośpię, bo mam parę spraw do załatwienia :-(
Idę do wanienki... Wprawdzie wieczorkiem się wyleżałam, ale te plecy nie dają mi siedzieć... :-(
Suzi86- ja miałam usuwany kamień i nić mi nie było... Nie wiedziałam, że nie można... Co do wyciągania kopytek Isi, to dziwnie to zabrzmiało hehe :-D mam jakieś makabryczne skojarzenia chyba z tego niewyspania :-p
Dee_- mam nadzieję, że na czasie przejdzie Ci ten ból i będziesz mogła sobie odespać... Jednak ból zęba, to chyba najbardziej dokuczliwy rodzaj bólu :eek:

reklama
Jak mały się wierci to mniej boli. Może rzeczywiście gdzieś mnie tam uciska. Brzuch nadal mam wysoko i sapię jak lokomotywa. Zadyszka murowana po krótkim spacerku.

Dee_ oby dolegliwości minęły i dzień był lepszy niż poranek

Dzień Doberek.A ja odziwo dziś nockę przespałam dość dobrze tylko siusiu męczyło,mój brzuś chyba się obniżył bo przy siadaniu muszę szerzej nogi dawać:-D no i te schylanie się żeby buty małej założyć albo zapiąć to koszmar:-D też dyszę i sapie jak lokomotywa albo stary duży parowóz :-D
a co do zgagi to mam jak zjem coś z typu serniczek,twarożek albo czekolade lub coś czekoladowego muszę się w tedy ratować bananem mi pomaga:-D teraz trochę mnie brzuch po bolewa jak na @ i nie wiem czy no-spe brać czy jeszcze poczekać aż mnie mdli masakra.
Za oknem też mam -10stopni wrrrrrrr a dziś przedstawienie na dzień babci i dziadka ma Natalka jak bedę lepiej się czuła to pójdę a jak nie to już jej mówiłam rano że babcia dziadek i tata beda na pewno a mama może byc chora wiec musiałam dać jej dużoooo buziaków zeby była odważna jak mówić wierszyk bedzie mała spryciara z niej:-D

Olcia nie wiem czy nie można ;), ale u mnie to było tak, że na początku ciąży bardzo mi krwawiły dziąsła, więc zaczęłam używać pasty meridol, i po niej mi przeszło, ale jak mi ten kamień usuwała, to była masakra, w ogóle to teraz mam tak wrażliwe zęby te odkamienione, że wolałabym już mieć ciągle ten kamień:/

mam ciastka i kapucino w domu, to oszamię:)

jeśli chodzi o te koszmary, to ja przedwczoraj miałam najgorszy koszmar w moim życiu:/ śniło mi się, że wracaliśmy z mężem z imprezy rodzinnej, i pod blokiem stała banda zbirów, odprowadzał nas kolega, i chciał pożartować z tymi zbirami, żeby nas się nie czepili, a małż kazał mi wejść do klatki i domu i tak zrobiłam, po chwili straszne pukanie do drzwi ale przez wizjer nie widziałam nikogo, myślałam, że to te zbiry i pytam się kto tam, a tam strasznie zasapany głos "no otwieraj" i ciągnie za klamkę, wiedziałam że to mój mąż, więc szybko otworzyłam, a on taki pobity, że nawet nie wszedł do domu tylko go musiałam wciągnąć bo upadł:/ i słyszałam jak te zbiry biegną po schodach chyba do mnie na górę, i się obudziłam, matko płakałam jak dziecko... tak realistyczny był ten sen:/ okropność!!!!!

dziewczyny dzisiaj rusza ostatnia wyprzedaż w mothercare, czyli jest najtaniej, więc jak ktoś chce zrobić zapasy lub uzupełnić wyprawkę to polecam tam zajrzeć ;) ja się zaraz tam wybieram.

Witam
Przyłączam się do tych co miały nockę nie przespaną.Ja położyłam się koło 24 a o 5 wstałam mały tak kopał po żebrach że myślała że zwariuję.O 6 zasnęłam i o 8.30 już wstałam :wściekła/y:
Olcia uważaj na siebie
Suzi ale sen okropny :no:
Isia ty to masz powera :tak:
Dee oby ząbek nie bolał już dziś
Betibeti ty to masz wesoło z synkami super :tak:
ArliJ dobrze że nic ci się nie stało
Pluszacze miło spędzonych dni z mamą
ani83 współczuję bólu żołądka :-(
U mnie też mróz 10 stopni wrry
Dziś mam wyniki paciorkowca
No nic zmykam napić się jakiejś kawusi.Miłego dnia

witam

oj ja dzis pewnie nawet nie policze ile razy bylam w nocy na siusiu! szok normlnie! ale o dziwo przynajmniej z drzemkami pomiedzy wiekszych problemow nie mialam!

Odkad mi sie brzuch obnizyl to kiedy mlody przestaje na chwile sie ruszac i kiedy brzuch mi sie nie spina to musze sie dotknac i zobaczyc czy ten brzuch tam jeszcze jest bo go nie czuje :-D

No i wczoraj na zakupach tez jakos mi sie wydawalo ze brzucha juz nie mam bo kurtka jakos luzniej lezala na mnie a nie taka opieta! :tak:

A plecy!!!!!!! nie wiem jak mam siasc czy sie polozyc aby ich nie czuc! :-(

I ja sie witam:)
Musze sie przyznac, ze jeszcze w lozku leze:/ ale juz po sniadaniu i kawiusi z mleczkiem. Jak was czytam o tym wiciu gniazdka to az mam wyrzuty sumienia, bo mi sie nic nie chce:/ mala mi po zebrach daje kopsance... Przylaczam sie do tych ktore mialy ciezka noc. U mnie te ciezkie noce to juz jakis rytual:/
Nic, wracam do ogladania ddtvn:) jak sie skonczy trzeba wstac i sie zebrac! Buziaczki i milego dnia:)

reklama
Witam dziewczynki.
Ja druga nocke mialam udana, tylko dwa razy do WC wstawalam o talych porach.
Wspolczuje dziewczynom ktore mialy kiepskie nocki, wiem cos o tym.
Dla tych ktorym cos dolega- szybkiego powrotu do stanu bez bolu.!!!Tez musze wyjsc do sklepu, moze wkoncu kupie sobie ta chalke, bo ostatnio m mi nie kupil bo nie bylo.A dalej mi ona w glowie siedzi.Ale ten mrozik, buuuu.
Ja dzisiaj znowu mam lenia,ale kurie ma przyjechac wiec trzeba sie ubrac.Bo wstyd w pizamie tak siedziec.;-)

Do góry