reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Ze mnie Marcin się śmieje, bo zjem tyle co normalnie zjadałam i "głodnaaaaa" ostatnio zjadam podwójne śniadanie i generalnie chodzę co chwilę i coś przynoszę z kuchni :zawstydzona/y: dzięki czemu tyje najszybciej od początku ciąży. Ale podobno w 2gim trymestrze przyrost wagi jest największy. Oby...

reklama
a mi po mojej pizzy nic nie jest - poza tym, że jestem obżarta hehe

mówiłyście o kopniakach... ja czuję wyraźnie i widać jak maleństwo fika i to konkretnie. choć dzisiaj jakieś spokojnie, ale chyba dlatego, że mama cały dzień w ruchu :/
któraś pisała, że dziecko uaktywnia się na noc (agaod?)... pamiętajcie, że z reguły dziecko jak ma stałe godziny aktywności w brzuchu to tak mu zostaje po porodzie :D Miki w brzuchu zaczynał imprezować o 23 i po porodzie było dokładnie to samo - dzień przesypiał, a o 23 robił sobie pobudkę :/ łatwo przestawić go nie było hehe

agisan to współczuję zgagi:( może powinnaś sobie coś łyknąć żeby ci przeszło? Nie wiem co sie bierze na zgagę w ciąży:(

Gosia nie pocieszasz nas... moje małe też najaktywniejsze jest w wieczorem, w nocy i bardzo wcześnie rano a w dzień śpi:( Jak tak będzie robił jak się urodzi to ja na rzęsach będę chodzić:(

Dziś znów mgła, a mnie czeka wyprawa do miasta. Muszę pozałatwiać sprawy i rozejrzeć się za pościelą do łużeczka dl mojego malca, bo jeszcze kilku miejsc nie sprawdziłam. Za oknem znów przeraźliwa mgła:( kiedy ta pogoda się poprawi?

Miłego dnia lutóweczki:)

Witam porannie:))
Tak jak myslalam noc ciężka:( Bellunia suchy kaszel miała okropny, podałam jej stodal i o dziwo jakos dało radę, ogólnie nie mam przekonania do homeopatii (chyba tak to sie pisze) ale syropy na suchy kaszel mają rewelacyjne:))

Ja mimo, że między 1 a 3 mialam nocny zryw pełna energii dzis:)

Zupka się gotuje i właśnie ciepłe babeczki bananowo-wisniowo-czekoladowe z piekarnika wyjelam, więc spragnione słodyczy zapraszam:))

reklama
Zadzwoniłam dziś o 5 na policję do tej sasiadki.. Ocztwiście jak przyszli to siedziała cicho i się wyparła, że to sąsiedzi z góry...A po 9 przyszła do mnie powyzywała mnie od k..., nawymyślała na mojego męża, że ona słyszała jaki on jest zbir, awanturnik ( mąż jest wręcz święty i powszechnie lubiany)...Nie mogę się uspokoić...

Do góry