reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

MegiPegi ile tego magne masz brac? mi kazała az 3xpo 2 tabletki

Laski zadzwonił do mnie ginka, że ma wolne miejsce dziś jeszcze więc ja siup i jestem:))
szyjka się nie rozwiera, faktycznie jest krótka przy badaniu "ręcznym" ale na usg jest w normie:))))
i dzidzolek zdrowy ładnie się ruszał serduszko bije jak szalone i rytmicznie i uwaga :

DZIEWCZYNKA

przepraszam moderatora za koloor i wielkość ale nie mogłam się powstrzymać:))

pani dr pewna na 100% i ja też widziałam pipczaka (jak mawia moja córka)

Madzienka jak książka???

reklama
Bella Wielkie gratulacje:-):-):-) coś chyba tak Cię dzisiaj panienka kłuła że dawała Ci znać że chce się ujawnić:-D
Nutka ja bym tego okna nie myła, ale psuło efekt wyczyszczonej kuchni;-) jak naładuje akumulatory to z rana cosik Ci poślę:-D

na wieczór umówiłam się z emkiem na pojedynek w scrabble, trzymajcie kciuki, bo niestety to groźny zawodnik i ciężko z nim wygrać, a jak już jestem w ciąży to już w ogóle:-p

witajcie

już po wizycie jak o 11.45 wyszliśmy z domu tak po 19 byliśmy z powrotem :-D

Dzidzka ma się ok za 20 mamy genetyczne 40 minut a kolejna wizyta za miesiąc.

Idę jeśc i chyba spać bo padam

czesc :)

nie moge czytac o bolach, kliciach itp bo sama sie nakrecam dlatego przelacialam dzis pobierznie, wybaczcie :*

BELLA gratuluje corki :)

Witam się wieczornie.

Dziś po prostu padam. Boli mnie brzusio. Trochę się przepracowałam, ale nie maiłam innego wyjścia, musiałam zrealizować zamówienia. Dzisiejszy wieczór jak i weekend będzie pod hasłem odpoczynku :-)

bella83
- gratuluję drugiej córeczki :-) no i dobrze, że poszłaś i się uspokoiłaś, że wszystko jest OK
kasiadz - pozostaje Ci tylko czekanie... wiem co czujesz... ja w tej ciązy miałam styczność z chrześniakiem, który zachorował na półpasiec. Też się starsznie bałam, było to zdecydowanie przed 12 tc, w dodatku nikt w mojej rodzinie nie wiedział, czy chorowałam na ospę (półpasiec to ten sam wirus co ospa). Poszłam do lekarza, zobaczyć czy coś jest napisane w mojej kartotece. Nie było wzmianki o ospie ( wcześniej sprawdzałam w ksążeczce zdrowia, ale ubogo w niej było z wpisami). Tak więc też czekałam i oglądałam co chwila swoją skórę i synka (bo on tez mógł się zarazić, a wiadomo, potem łatwiej mnie). Na szczęście wszystko dobrze się skończyło, nie zachorowałam czego i Tobie życzę. Będzie dobrze.
aniołeczku - z tego co mówiła moja gin, lepiej wziąść nospę niż mieć w tak wczesnej ciąży skórcze (one są bardziej niebezpieczne dla dziecka). Więc jak boli, to brać (choć ja też jestem przeciwniekiem leków zwłaszcza w ciąży)

Anią gratuluję udanej wizyty:)
MamusiaM fakt bardzo mnie uspokoiła bo teraz znowu mam to pobolewanie w pochwie i wiem, że nic się nie dzieje a tak panika by byla siana:/
Aa i dostałam nawet nospe forte 3x1 teraz mi się przypomina że w pierwszej ciąży też tak bralam

Ostatnia edycja:
MegiPegi ile tego magne masz brac? mi kazała az 3xpo 2 tabletki

Laski zadzwonił do mnie ginka, że ma wolne miejsce dziś jeszcze więc ja siup i jestem:))
szyjka się nie rozwiera, faktycznie jest krótka przy badaniu "ręcznym" ale na usg jest w normie:))))
i dzidzolek zdrowy ładnie się ruszał serduszko bije jak szalone i rytmicznie i uwaga :

DZIEWCZYNKA

przepraszam moderatora za koloor i wielkość ale nie mogłam się powstrzymać:))

pani dr pewna na 100% i ja też widziałam pipczaka (jak mawia moja córka)

Madzienka jak książka???

I co gin powiedziała na te bóle? Masz brać nospę? No to będziemy mieć córeczki:D
Ja po pieczeniu ledwo żyję, nie mogłam się wysikać tak mnie ciągło aż po nodze:/ Leżę więc no i lepiej.. A brownie wspaniałe.

reklama
Do góry