Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w pierwszejc iazy nie pamietam zebym tak az miala
i mowi ze tego rodzaj atrakcje jak ucisk na zoladek, przepone, ciagniecie sa normalne bo sie macica rozrasta. Ja w pierwszej ciazy mialam taki ucisk na noge, pachwine ze chodzic nie moglam bo ciagnelo niemilosiernie i przeszlo
nie czytasz czasem za duzo w necie ? bo czasmi czlowiek sie nakreca po przeczytaniu tego co kogos boli, piecze, ciagnie
dlatego ja jak pisalam kilka postow wczesniej omijam to info bo zaczynam swirowac, jak sie zajme czyms konkretnym to sie czuje rewelacyjnie a jak poczytam w necie kogo co boli to sie doszukuje u siebie symptomow 
cale atrakcje dopiero przed nami 
Poli ja sie poskarzylam doktorowi na ucisk zoladka, tak mnie ostatnio bola ze masakraw pierwszejc iazy nie pamietam zebym tak az miala
i mowi ze tego rodzaj atrakcje jak ucisk na zoladek, przepone, ciagniecie sa normalne bo sie macica rozrasta. Ja w pierwszej ciazy mialam taki ucisk na noge, pachwine ze chodzic nie moglam bo ciagnelo niemilosiernie i przeszlo
nie czytasz czasem za duzo w necie ? bo czasmi czlowiek sie nakreca po przeczytaniu tego co kogos boli, piecze, ciagnie
dlatego ja jak pisalam kilka postow wczesniej omijam to info bo zaczynam swirowac, jak sie zajme czyms konkretnym to sie czuje rewelacyjnie a jak poczytam w necie kogo co boli to sie doszukuje u siebie symptomow
bolec to nas dopiero zacznie jak brzuchy beda wielkie, skurcze w nocy w lydki beda lapaly a dzieci glowami walily w nasze zebracale atrakcje dopiero przed nami
![]()
walnij sie pod kocyk, dobra herbatka, masaz stop u meza zamow, pelen relax i do rana bedziesz jak nowa 

Nie mogę tego opanować, te chorerne hormony :-( I na dodatek cały czas mnie mgli
Teraz jak (teoretycznie) powinno wszystko przechodzić to u mnie się chyba dopiero rozkręca. Czuję się fatalnie:-(