reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

Poli dobrze,że już lepiej.

Na wypróżnienia dobry też Colon C dodac do jogurtu będzie gęsty jak z żelatyną albo na łyżkę i popić dużą ilością wody na zaparcia u chrzesniaka pomogło, zero bananków, ryżu, czekolady, jagudek bo to zagęszczacze he he

reklama
Poli ja sie poskarzylam doktorowi na ucisk zoladka, tak mnie ostatnio bola ze masakra :szok: w pierwszejc iazy nie pamietam zebym tak az miala :eek: i mowi ze tego rodzaj atrakcje jak ucisk na zoladek, przepone, ciagniecie sa normalne bo sie macica rozrasta. Ja w pierwszej ciazy mialam taki ucisk na noge, pachwine ze chodzic nie moglam bo ciagnelo niemilosiernie i przeszlo :tak: nie czytasz czasem za duzo w necie ? bo czasmi czlowiek sie nakreca po przeczytaniu tego co kogos boli, piecze, ciagnie :sorry: dlatego ja jak pisalam kilka postow wczesniej omijam to info bo zaczynam swirowac, jak sie zajme czyms konkretnym to sie czuje rewelacyjnie a jak poczytam w necie kogo co boli to sie doszukuje u siebie symptomow :eek:
bolec to nas dopiero zacznie jak brzuchy beda wielkie, skurcze w nocy w lydki beda lapaly a dzieci glowami walily w nasze zebra :-D cale atrakcje dopiero przed nami :rofl2:

Poli ja sie poskarzylam doktorowi na ucisk zoladka, tak mnie ostatnio bola ze masakra :szok: w pierwszejc iazy nie pamietam zebym tak az miala :eek: i mowi ze tego rodzaj atrakcje jak ucisk na zoladek, przepone, ciagniecie sa normalne bo sie macica rozrasta. Ja w pierwszej ciazy mialam taki ucisk na noge, pachwine ze chodzic nie moglam bo ciagnelo niemilosiernie i przeszlo :tak: nie czytasz czasem za duzo w necie ? bo czasmi czlowiek sie nakreca po przeczytaniu tego co kogos boli, piecze, ciagnie :sorry: dlatego ja jak pisalam kilka postow wczesniej omijam to info bo zaczynam swirowac, jak sie zajme czyms konkretnym to sie czuje rewelacyjnie a jak poczytam w necie kogo co boli to sie doszukuje u siebie symptomow :eek:
bolec to nas dopiero zacznie jak brzuchy beda wielkie, skurcze w nocy w lydki beda lapaly a dzieci glowami walily w nasze zebra :-D cale atrakcje dopiero przed nami :rofl2:

Nie nakręcam się:) przecież nie wymyślam sobie bólów..na poczatku ciąży czytałam, teraz staram się nie dołować różnymi historiami. Mam jakby to co piszesz odnośnie tej nogi- oby przeszło szybko. To moja pierwsza ciąża dlatego tak sie przejmuję. Przepraszam jak kogoś denerwuję swoimi pytaniami:)

Poli tylko spokoj nas ratuje szczegolnie w wekend gdzie kontaktu z lekarzem brak a na IP strach jechac bo nie wiadomo na kogo sie trafi ;-) wiem ze z pierwsza ciaza jest inaczej pociesz cie ze w drugiej bedziesz wylajtowana :-D walnij sie pod kocyk, dobra herbatka, masaz stop u meza zamow, pelen relax i do rana bedziesz jak nowa :elvis::rolleyes::happy2:
po to jestemy zeby pytac, wiec jak cos wal smialo z pytaniami doradzimy, podpowiemy, pocieszymy :laugh2:

Ale ja mam dzisiaj dzień:-( W sumie nic złego się nie dzieje, a ja tylko łażę i ryczę:baffled: Nie mogę tego opanować, te chorerne hormony :-( I na dodatek cały czas mnie mgli:baffled: Teraz jak (teoretycznie) powinno wszystko przechodzić to u mnie się chyba dopiero rozkręca. Czuję się fatalnie:-(

a ja zjadłam sałatkę, dopchałam śliwkami a teraz chyba pora na lody:)

dzisiejsze popołudnie spędziliśmy na placu zabaw takim zamkniętym, pogoda deszczowa i bardzo zimno, ale młoda się wybawiła i pozaczępiała dzieci

Witajcie

smoniczka- ja mialam identyczny dzien beczałam sama nie wiem o co masakra...

Dzień zapowiada się pogodnie choć narazie 12 st mimo bezchmurnego nieba

Tak mnie wczoraj plecy bolaly,że myslałam iż nie usnę, ale usnęłam jakoś.

Brzuch to mnie swędział z 3 godziny konkretnie a już i oliwka i mleczko oliwkowe poszły w ruch...

Miłego dnia wam by do rodzinki wybywamy troszkę na ploty

Witam Panie:)
Ją to oszaleje z moim tesciem;/ wczoraj do nas wpadli choć szykowalismy się na slub... No i mówimy że dziewczynka będzie, że lekarka pewna a on...a może to pomyłka może syn jednak! No i ja się zaczęłam zastanawiać ... A tak się cieszylam i mialam kupić dziś coś rozowego a teraz to nie wiem, w sumie ona byla pewna i pokazała na 3d to chyba już w 16 tc dobrze widać na takim usg? Zła jestem bo teraz siedzę i myślę.

Bella dziwnych masz tych teściów, trzeba było się go zapytać czy dziewczynki są gorsze i czy jak będzie wnuczka to czy dziadek jej nie będzie kochał, skoro takie głupoty wygaduje.
Nie przejmuj się nim skoro lekarka jest pewna i widziałaś na usg że to dziewczynka to leć na różowe zakupy!

reklama
cześć dziewczynki, miałam kilka dni przerwy a potem chciałam Was nadrobić ale nie jestem w stanie- tyle drukujecie. Zatem już do Was wracam i teraz staram się być na bieżąco na tyle na ile mi dostęp do komputera pozwoli bo jesteśmy cały tydzień na urlopie u rodziców i teściów, a u tych drugich remont na całego i mój A. się bardzo udziela.

Do góry