Ania1973G
Fanka BB :)
Poli dobrze,że już lepiej.
Na wypróżnienia dobry też Colon C dodac do jogurtu będzie gęsty jak z żelatyną albo na łyżkę i popić dużą ilością wody na zaparcia u chrzesniaka pomogło, zero bananków, ryżu, czekolady, jagudek bo to zagęszczacze he he
Na wypróżnienia dobry też Colon C dodac do jogurtu będzie gęsty jak z żelatyną albo na łyżkę i popić dużą ilością wody na zaparcia u chrzesniaka pomogło, zero bananków, ryżu, czekolady, jagudek bo to zagęszczacze he he
w pierwszejc iazy nie pamietam zebym tak az miala
i mowi ze tego rodzaj atrakcje jak ucisk na zoladek, przepone, ciagniecie sa normalne bo sie macica rozrasta. Ja w pierwszej ciazy mialam taki ucisk na noge, pachwine ze chodzic nie moglam bo ciagnelo niemilosiernie i przeszlo
nie czytasz czasem za duzo w necie ? bo czasmi czlowiek sie nakreca po przeczytaniu tego co kogos boli, piecze, ciagnie
dlatego ja jak pisalam kilka postow wczesniej omijam to info bo zaczynam swirowac, jak sie zajme czyms konkretnym to sie czuje rewelacyjnie a jak poczytam w necie kogo co boli to sie doszukuje u siebie symptomow
cale atrakcje dopiero przed nami 

Nie mogę tego opanować, te chorerne hormony :-( I na dodatek cały czas mnie mgli