reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Witam się z rana.
Wczoraj mnie telefon rano obudził, a dzisiaj piejący kogut!:szok: Mam ostatnio nad ranem jakiś lekki sen. i wystarczy, że moja mama coś głośniej powie (a ma donośny głos i ja chyba odziedziczyłam go po niej:eek:) i już się budzę.

Eve nic nie szkodzi, że niedługo Twoje posty będą na całą stronę, bo bardzo przyjemnie się je czyta. Uśmiałam się do łez z tej Twojej historyjki, powinnaś pisać jakieś rozśmieszające opowiadania.:-)

Gnidka pewnie nieźle się przestraszyłaś. Dobrze jednak, że wszystko dobrze się skończyło i że nic Wam się nie stało. Ściskam mocno:-)

PS: Eve co do pępolka mój jeszcze nie robi się wystający, ani wcale nie wyszedł:szok::eek:

reklama
Hej dziewczynki.
Chyba za wcześnie się pochwaliłam że skończyły się moje nocne problemy, pół nocy nie spałam co chwile się budziłam:wściekła/y:
Gnidka dobrze że nic wam się nie stało, pewnie dziadek już ślepy i nic nie widział i nie słyszał.
Eve powinnaś książki pisać!
A te pępolki to wszystkie wychodzą? Mój jest wklęsły i mam nadzieje że nie wyjdzie bo mi się to strasznie nie podoba :zawstydzona/y:
Mam takie głupie pytanie, jak rozpoznać czy to co się dzieje w środku to ruchy bąbla czy poprostu inna praca jelit?

Witam witam, jestem ranna z rana- przecinałam nowym nożem bułkę i sobie dłoń przecięłam w 2 miejscach:shocked2:To ci peszek...Powiem Wam, że już mogliby grzać w blokach, ja taki zmarzluch straszny i mi zimnooooo.
Eve, mój pępek nie jest wystający i raczej w ogóle nie będzie nawet pod koniec ciąży:tak:

Dziewczyny posiadające własną działalność gospodarcza poradźcie- czy można wciągać w koszty produkt kupiony w USA???

hello !

Eve zeby ciebie czytac trzeba normalnie miec pampersa albo tena lady miedzy nogami :-D bu hahaha :rofl2: uwielbiam twoje posty !

Zanetka
ja tez mam ostatnio jakis plytki sen, cos stuknie puknie a ja juz oczy owtarte :eek:

Gnidka ale mialas przygode :szok: co za burak z tego kierowcy :shocked2:

ide polezec na kanapie bo cos mnie muli dzis :eek: bleh ...

witam :)

ale ładnie dziś z rana- ożeźwiający chłodek i słoneczko :)

Własnie gotuję rosół na galaterę z kurczaka (tą, co chodzi za mną od dawna). Poszłam do sklepu po żelatynę.....i zapomniałam kupić groszku konserwowego :wściekła/y: a ja galaretkę muszę mieć z groszkiem, jajkiem, marchewką i zieloną pietruszką!

Za chwilę też zabieram się za zupę gulaszową- mniam, uwielbiam!

Mój brzuchol swędzi jak szalony i rosnie jak szalony :) pępek jeszcze nie wyszedł, ale dziurka stała się duzo płytsza, więc myslę, że wychodzi. Mi to sie nawet podoba- tak jakoś z ciązowym brzuszkiem się kojarzy :)

A macie już tę ciemną kreskę? U mnie nic nie widac, podejrzewam że mi wogole ta kreska nie pojawi się, bo mam dość jasną skórę.

Witajcie

u nas dzis piękna pogoda...

Gnidka- kurcze to miałaś stresowy dzionek...

Eve- ty jak cos nasmarujesz nam to aż boki zrywać...

O 4 rano sie przebudziłam a w brzuchu taka kulka, która mi odpukała i czmychnęła w głąb swojego domku, nie wiem jaką część ciała mój dzieć mi aż tak wypiął stwiam na pupsko,że taka twarda gula była, ale fajnie mocno było dziecko czuć...:-D:-D

Żeście mi smaka narobiły na drożdżówkę i teraz mam z serem, kruszonką,makiem do wyboru do koloru...:szok:

Chyba z lekka dom ogarnę.

Na obiad gołąbeczki

Trzymajcie sie kobitki nie dajcie się choróbskom

Witam i ja :-)

Ania szybko podrzuć mi no jedną drożdżówkę. Bo ja wczoraj kupiłam dwie z myślą o tym, że jedną zjem dzisiaj ale oczywiście nie wytrzymałam i zjadłam dwie wczoraj ech będę gruba jak słoń :zawstydzona/y:

U mnie pogoda średnio na jeża zimnawo, ale słoneczko przebija przez chmury.

Poli ja też jestem straszny zmarzluch, a ponoć kobietom w ciąży jest cieplej bo mają więcej krwi (tak gdzieś czytałam).

Martuszka u mnie też kreski nie widać i pewnie raczej nie będzie bo ja strasznie blada twarz jestem :-D

Lecę sobie jakieś śniadanko zrobić bo już burczy w brzuchu (a może to maleństwo się odzywa? :-) )

Witam

Gnidka całe szczęscie, ze to tylko mała stłuczka i tobie i maleństwu nic się nie stało. Współczuję że musiałaś się zdenerwować:(

poli- ja tez jestem zmarzluch:) doskonale cię rozumiem, z tym że ja mieszkam w domu i już od kilu dni pali się w piecu:)

maetuszka a po co ci żelatyna do galarety? Może głupie pytanie ale zaciekawiło mnie, bo ja nigdy o tym nie słyszałam, że się zelatynę daje

Wróciłam wczoraj z potwornym bulem głowy i natychmiast poszłam spać.

Maż podobno szykuje w weekend jakąs niespodziankę, ale nie chciał powiedzieć co:(

Dziś na obiad duszona cielęcinka z ziemniakami i pieczarkami:)

Martuszka ja też mam jasną karnacje ale krechę mam od początku ciąży.

Też gdzieś czytałam że kobietą w ciąży jest cieplej i stwierdzam że to jakaś ściema:no: Jestem zmarzluch straszny siedzę w sweterku a stopy i dłonie lodowate, mam nadzieje że niedługo zaczną grzać.

reklama
Widze ze wszytkim dokucza to samo, ja mam inne zmartwienie swedzi mnie tam ;/ nie wiem co mam robic, najgorsze jest to ze wypłata dopiero we wtorek i kasy nie mam zeby isc cos kupic :(

Do góry