reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

nie wymyśliłam sobie tego o przechodzeniu pomiędzy schematami szczepień, wprost pytałyśmy panią która od lat szczepi dzieci i do tego prowadzi szkolenia na ten temat, więc uważam że jest na tyle kompetentną kobietą że wie co mówi i do tego aktualizuje swoją wiedzę, więc co do innych pań to nie wiem:cool2:
nie wolno tylko mieszać producentów czyli jak decydujemy się na 5w1 jednej firmy to następnym razem nie możemy wybrać innej firmy tylko jedną i tą samą

u nas dzisiaj cieplutko ale straszny wiatr...

mykam się uczyć bo w sobotę mam egzamin końcowy trzymajcie kciuki;) już słodkościowe zakupy zrobione coby mózg podkarmić:-p:-)

angy84 zdrówka dla małej i dla ciebie dużo siły żebyście szybciutko wyszły ze szpitala;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczynki, nie mam czasu żeby nadrobić, weszłam tylko na chwilę żeby powiedzieć, że przez najbliższych kilka dni nie będę wchodzić bo wczoraj z Zuzią wylądowałam na pogotowiu. Inhalacje i antybiotyk na zapalenie oskrzeli nie pomogły, wczoraj nasiliły jej się duszności i na rentgenie wyszło w zapalenie oskrzeli i początek zapalenia płuc i ze względu na jej problemy z oddychaniem zostawili nas w szpitalu. Dostaje leki, inhalacje ale ciężko to znosi :( Jak wrócimy postaram się nadrobić wszystko.

Współczuje. Trzymajcie się dzielnie, buziak dla Zuzi (śliczne imię mój faworyt) i szybko wracajcie do domku. Zapalenie oskrzeli mocno męczy dziecko. A zapalenie płuc byle tylko się nie rozwinęło. Zdrowia życzę.

Hej Dziewczyny!

Nie od dzisiaj wiadomo, ze kobieta w ciazy szczegolnie nadwrazliwa jest i drazliwa. Wiec gleboki oddech proponuje no i moze otworzenie odrebnego watku pod tytulem: mam ochote na zadyme. Bardzo przepraszam, ale ja mimo, ze nowicjuszka nie moglam sie powsrzyma... ;)

fajny temat:-D:-D:-D dobrze, że są wśród nas te które zdrowy rozsądek potrafią zachować;-)

angy zdrówka dla Zuzi! kurujcie się!

wyszłam na te wiatrzysko z dziewczynkami do sklepu, bo w lodówce pustki, a coś dzieciom trzeba na obiad ugotować;-) Hania ma dzisiaj dzień na swoje teksty - musiałam się wrócić do sklepu bo jajek zapomniałam, pani nakłada jajka i się pyta Hani, " będziesz piekła placek?" Hania " coooo?:szok:" odpowiada, po czym po kilkunastu sekundach przerwy dodaje " chyba Ci się w głowie pomieszało" :-p Pani oczy wywaliła i w śmiech:-D eh te jej pomysły i skąd ona to bierze???

nie wymyśliłam sobie tego o przechodzeniu pomiędzy schematami szczepień, wprost pytałyśmy panią która od lat szczepi dzieci i do tego prowadzi szkolenia na ten temat, więc uważam że jest na tyle kompetentną kobietą że wie co mówi i do tego aktualizuje swoją wiedzę, więc co do innych pań to nie wiem:cool2:
nie wolno tylko mieszać producentów czyli jak decydujemy się na 5w1 jednej firmy to następnym razem nie możemy wybrać innej firmy tylko jedną i tą samą

u nas dzisiaj cieplutko ale straszny wiatr...

mykam się uczyć bo w sobotę mam egzamin końcowy trzymajcie kciuki;) już słodkościowe zakupy zrobione coby mózg podkarmić:-p:-)

Czyli można tak? Ale producenci wszyscy mają jedną szczepionkę (tą skojarzoną) i tą normalną? Czy należy najpierw sprawdzić który producent taką ma?

Klowee ale ten wiaterek taki miły jest i cieply:)
Ja czekam na męża z zakupami i za czekoladowe ciasteczka się zabieram...zjem niestety tylko gryz dla sprawdzenia czy dobre...ale mąż z corcia się ucieszą:)

fajny temat:-D:-D:-D dobrze, że są wśród nas te które zdrowy rozsądek potrafią zachować;-)

angy zdrówka dla Zuzi! kurujcie się!

wyszłam na te wiatrzysko z dziewczynkami do sklepu, bo w lodówce pustki, a coś dzieciom trzeba na obiad ugotować;-) Hania ma dzisiaj dzień na swoje teksty - musiałam się wrócić do sklepu bo jajek zapomniałam, pani nakłada jajka i się pyta Hani, " będziesz piekła placek?" Hania " coooo?:szok:" odpowiada, po czym po kilkunastu sekundach przerwy dodaje " chyba Ci się w głowie pomieszało" :-p Pani oczy wywaliła i w śmiech:-D eh te jej pomysły i skąd ona to bierze???

hahaha Hanka dala czadu :-D a tak pozatym ona ma komplkacje w kosciach a ty ja po dworze ciagasz, co z ciebie Pati za matka ???:-);-):no::sorry2::szok::cool2::shocked2:

Angy. Pobyt dziecka w szpitalu to trauma dla dziecka, a pewnie jeszcze bardziej dla bezsilnych rodzicow. Trzymajcie sie wszyscy mocno, dacie rade! Na pewno bedzie lepiej! Tyle tutaj kciukow do trzymania, ze nie moze byc inaczej.

Ostatnia edycja:
Cortina- to imtreza ąąą i ęęę więc raczej muszę być elegancka. W żadną małą czarną się nie zmieszczę :-(a w leginsach raczej nie mogę iść...
oj chyba nigdzie nie pójdę, juz jakoś doła dostałam i nawet głowa pobolewa :-( dam sobie spokój. Chyba hormony mi dokuczają bo jakoś smutno mi się zrobiło, że teraz siedzę w domu jak gruba foka :-(

reklama
Hej mamuśki
mnie znów nie ma, ale teraz to nawet nie daje rady czytać, przeprowadzamy się i się pakuje ... masakra a już powoli odczuwać ciąże ;) coraz ciężej mi i coraz bardziej ślamazarna jestem :)
Karola przeziębiona mnie też powoli rozkłada :/
teraz mam chwile to poczytam co słychać ...
odebrałam wyniki i wyszedł brak witamin :/ złe wyniki krwi oj złe, pisałam do gina na email ma odpisać pozatym białko w moczu mam ... może wiecie coś na ten temat ??
ja się zaczełam poważnie martwić ...

Do góry