reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

reklama
Gosia, agisan - z tymi paczkami jest tak:

Przesyłka priorytetowa
czyli usługa realizowana najszybszą drogą, w celu doręczenia przesyłki:
  • w następnym dniu roboczym po nadaniu na terenie Polski - jeśli zostanie nadana do godz. 15.00.
    Przesyłki nadane jako priorytetowe po ww. godzinie traktowane są jako nadane w dniu następnym.
  • do 3 dni roboczych po dniu nadania w krajach Europy
  • do 5 dni roboczych po dniu nadania w pozostałych krajach świata
lub

Przesyłka ekonomiczna
czyli przesyłką doręczaną w ciągu 3 dni roboczych po nadaniu na terenie kraju.*

Przy liście POLECONYM - masz po prostu dowód nadania (a przy ZWYKŁYM nie)

W okresach świątecznych, gdzie poczta ma więcej pracy, zdażają się opóźnienia, natomiast tak normalnie to w 99% przeysłki docierają sprawnie.

Dziewczyny, jak dokonujecie zakupu w necie (w tym na allegro), patrzcie w ciągu ilu dni sprzedający wysyła towar. Najbezpeczniej przyjąć (zaakceptować) ten najdłuższy termin i do tego doliczyć czas dostarczenia przez pocztę.

Sama przez ponad 2 lata prowadziłam sprzedaż na allegro i wiem, jak to wygląda od tej drugiej strony właśnie ;-)

cześć dziewczynki, witam się po wizycie (szczegóły w odpowiednim wątku). U nas też dzisiaj piękna pogoda. Właśnie najadłam się klusek śląskich a sosem pieczarkowym i najchętniej poszłabym spać. W weekend mieliśmy mieć teściów ale chyba po raz kolejny nic z tego nie wyjdzie. Niestety teraz powód jest dość przykry ponieważ dziadek mojego eMa jest w szpitalu w bardzo złym stanie, rokowania są kiepskie. I chyba dzisiaj czeka nas nadprogramowy wyjazd do rodziców.

smoniczka wszystkiego najpiękniejszego i spełnienia marzeń!!

smoniczka 100 lat!!

idę poleżakować bo młody puścił takiego focha przed drzemką, że mnie z równowagi wyprowadził :wściekła/y: ech dziewczynki przygotujcie się, że dziecko potrafi tak wkurzyć rodziców jak nikt inny :-D

Mój ukochany rudy kot jest sadystą. Mama mu złapała małą myszkę, a ten zamiast zjeść ją od razu to się zaczął nią bawić. A mysz jeszcze żyła. Flafi zaczął ją popychać łapą żeby zaczęła mu uciekać, a ta jak zaczęła mu uciekać to ją łapał. I tak w kółko. :szok:

Smoczniczka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!:-)

Ostatnia edycja:
Mój ukochany ruchy kot jest sadystą. Mama mu złapała małą myszkę, a ten zamiast zjeść ją od razu to się zaczął nią bawić. A mysz jeszcze żyła. Flafi zaczął ją popychać łapą żeby zaczęła mu uciekać, a ta jak zaczęła mu uciekać to ją łapał. I tak w kółko. :szok:

Wybacz ale to raczej mama jest sadystką nie kot. Wiadomo,że koty się bawią wszystkim co ucieka :zawstydzona/y: tym bardziej takie które dostają jeść w domu.

Bez obrazy oczywiście ale ja nie daje się bawić kotom nawet biedronkami jak wpadną do mieszkania ;-)

Smoniczka wszystkiego najpiękniejszego! Zdrówka, szczęścia, pomyslności i spełnienia wszystkich marzeń ;** muaaa ;**

P.s. Co za ciacho pieczesz? Mam nadzieję, że doczekamy się chociaż zdjęcia :-)

Dziękuję dziewuszki za życzenia :-)

Ciacho w piekarniku. Jak wszystko się uda to ma to być ciasto czekoladowe przełożone kremem czekoladowym i polane czekoladą:-D (chyba całe zjem sama:-)) Jak zdążę to zrobię fotę.

A zaraz mam pierwszych gości więc się idę trochę ogarnąć. Życzę wam miłego dnia:-)

reklama
Do góry