reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

reklama
eve nareszcie jesteś!! witaj :tak: co do twojej części zysków to zapytaj szanownej cortiny ile procencików odpali :tak:

yyyyyyyyyyyyyy 3% wystarczy :-D:rofl2: ? bedzie ciocia Eve zadowolona :-D:tak:

INFO dla mam posiadajacych juz dzieci
:-D
w H&M jest przecena na kurtki i spodnie ocieplane -50% wiec warto sie wybrac !!!!!!!!

przepraszam za czcionke i kolor panie moderatorki ale info mysle ze waznej rangi :rofl2::-D;-):zawstydzona/y:

Hej dziewczyny proszę o kciuki!!!!
Pól godz temu poszłam do łazienki i zauważyłam lekkie plamienie na bieliźnie koloru różowo brunatnego. Narazie próbuje dodzwonić się do mojego gina ale nie odbiera. Boję się!!!! Najpierw ten upadek w niedziele a teraz to. Tak bardzo się martwię że coś niedobrego się dzieje.

Pól godz temu poszłam do łazienki i zauważyłam lekkie plamienie na bieliźnie koloru różowo brunatnego. Narazie próbuje dodzwonić się do mojego gina ale nie odbiera. Boję się!!!! Najpierw ten upadek w niedziele a teraz to. Tak bardzo się martwię że coś niedobrego się dzieje.

3mamy kciuki daj znac kochana co z toba !!!

przepraszam za czcionke i kolor panie moderatorki ale info mysle ze waznej rangi :rofl2::-D;-):zawstydzona/y:
masz moje rozgrzeszenie :-D

jak się nie dodzwonisz to jedź na ip? a kiedy byłaś ostatnio badana? a może to wina przytulańców? mam nadzieję, ze to nic poważnego!! &&&&
czop byś umiała rozpoznać? to oczywiście za wcześnie, ale też może mieć taką barwę... sprawdź co się dzieje koniecznie

nadika - tak jak dziewczyny piszą... jak sie nie dodzwonisz do swojego gina, sprawdź co sie dzieje u innego lub na IP. Koniecznie daj znać co i jak. Trzymam kciuki, zeby wszystko było OK.

domikcw - kcuki za wizytę zaciśnięte, czekamy na wieści
eve - cieszę się, że wróciłaś do siebie. W domku najlepiej się wypoczywa :tak:

Ja dzisiaj wstałam jak zwykle o 7.15, wyszykowałam chłopkaów (do pracy i przedszkola), po czym wkulnęłam sie jeszcze pod kołderkę i spałam do 12.00 :szok: A i tak jeszcze bym przytuliła głowę do podusi ;-) Chyba jakis taki dzień...

Eve- witam i przesyłam uściski! A do szpitala to juz się nie wybieraj, dopiero w lutym ;-)
Nacik- no ja za to mam obsesję, ze mój Mały się za mało rusza.
Poli- Ty piszesz że wydaje Ci się ze jak fika to się dusi, a ja odwrotnie- za mało się kręci, pewnie się poddusił (takie mam czasem mysli).

Byłam dziś u gin. i zapytałam o te ruchy i czy liczyc ruchy dziecka i jak mam liczyć. Ale pani mi powiedziała, że nic mam nie lliczyć, ze liczyc to bede po 38 tygodniu, a teraz jak czuje ze sie rusza- to jest ok i mam o tym nie mysleć. Co lekarz to inna opinia.

Zawsze przed wizytą mierzę ciśnienie. Te pielegniary są niemile. Wkreciłam sobie że coś mam nie tak z ciśnieniem, bo zawsze jak mierzyłam miałam 110/70 i (zwłaszcza jedna) ciągle mnie straszyła że za wysokie. A dziś była jakaś inna, fajna babeczka. Miałam 120/80 a ona mówi, że mam książkowe. To po co tamte raszple mnie straszą niepotrzebnie?

Nadika- śmigaj szybko do lekarza. Trzymam kciuki że to nic poważnego. Moja siostra spadła w ciaży ze schodów, oczywiście nic jej nie było i nawet do lekarza nie poszła. A potem lekarz ją opierdzielił, że powinna przyjść- bo mogło się łożysko odkleić po takim upadku.

reklama
opędzlowałam wielką porcję fasolki po bretońsku, z kiełbaską i chlebkiem z masełkiem :happy:
teraz tylko ciaso drożdzowe i juz jest3em szcześliwa.

ps. dostałam zakaz na słodycze od gin. No ale gdybym wizytę miała dziś np o 17 i zjadła to ciasto przed wizytą- to przecież i tak bym zjadła. Więc równie dobrze mogę zjeść teraz. Albo jutro też. Bo gdybym wizytę miała jutro a nie dzis???:happy::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry