domikcw
Fanka BB :)
oj ale tu duzo wq**** mamusiek
to ja też ponarzekam. byłam w tesco. kupiłam pampki te co Poli za 79,99 zł 150 szt. ale najmniejsze to 3. sie przydadzą a cena chyba ok. no ale po tym chodzeniu brzuch mam jak kamień i boli
co do auta to tez się wypowiem.... coś w zawieszeniu padło no i 500 zł na czesci a gdzie robocizna???
ooooooooo jak sobie pomysle to już mnie nerw bierze. teraz mi sie przypomniało...kinder bueno bym zjadła a nie kupiłam...!!!! zadowole się bananem
spac też nie moge! ciągle się budzę jak nie na siku to źle mi sie śpi a jak juz zasnę to mała kopie.... noooooo!!!!!!!!!! luty przybądz!

to ja też ponarzekam. byłam w tesco. kupiłam pampki te co Poli za 79,99 zł 150 szt. ale najmniejsze to 3. sie przydadzą a cena chyba ok. no ale po tym chodzeniu brzuch mam jak kamień i boli

co do auta to tez się wypowiem.... coś w zawieszeniu padło no i 500 zł na czesci a gdzie robocizna???
ooooooooo jak sobie pomysle to już mnie nerw bierze. teraz mi sie przypomniało...kinder bueno bym zjadła a nie kupiłam...!!!! zadowole się bananemspac też nie moge! ciągle się budzę jak nie na siku to źle mi sie śpi a jak juz zasnę to mała kopie.... noooooo!!!!!!!!!! luty przybądz!
Ja osobiscie też wolałabym zostawić Malucha babci (która sama zaoferuje swoją pomoc) niż oddawać do żłobka (zwłaszcza takiego pół roczniaka, co innego gdy maluch ma ze 2 latka).