reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Czesc !

KONTROLA ! Spicie ? Ja wstałam pokaszlec :-/

Ania 3maj się i nie wyglupiaj ! Maluchu siedź w brzuchu ! Jest kolejka, Zanetka się nie po to narobiła z lista żeby się teraz wpychać, proszę oczekiwać grzecznie na swój tajm !!!
Gnidka nastukaj tam im dzisiaj od lutowek :-)

Aniu1973 nie wiem jak ja żyje, dieta 1000 kalorii to nawet nie jest, nie mam ani smaki ani wechu wiec jedzenie mnie nie interesuje :-/ za to kac pozostał ;-)

martuszka zdjęcie pokoju chciał o zakupilas śliczne loze myslalam ze się będziesz chwalić nam :-p

Agisan glonojad cię śmieszy powiadasz :-D takie mam odczucia ostatnio po ruchach małego :rotfl: tak patrzyłam ostatnio na żywię karpie o w sumie czuje się jak basen z zywa ryba taka ok 2kg hie hie hie :-D

Jessso jak kaszle zaraz płuca wypluje, dzięki. Za życzenia zdrowia trochę pomogły ;-)

Idę spic poranna herbatę ;-)

Palonka dziś widzę grzecznie spisz nie szalejesz na forum, grzeczna dziewczynka :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana:))

mąż mi już ciśnienie podnosił od rana ale polazł do pracy ... i dobrze niech tyra hahahahaahah:angry::angry::angry:

AnnaRoksana Trzymam mocno kciuki, tak mocno, mocno, mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poli ja mogę Ci o tym powiedzieć wszystko "zawodowo" zajmuję się podatkiem od sprzedaży nieruchomości:) pisz na priv co i jak a odpowiem:))

w temacie torbo-walizki to ja mialam najpierw torbę (na patologii) potem mąż zanim ją zabrał musiał przytaszczyć rzeczy po porodzie i apakował w taką walizeczkę (jak na bagaż podręczny:)) i miałam dwie w pewnej chwili hehe
płaszcz i buty, długo wisiały w szatni a potem mąż też zabrał:)

Co Wy macie z tym niespaniem?
ja tam zasypiam ładnie to fakt ale w nocy koszmar:((( każda zmiana pozycji graniczy z cudem:((( jestem już tym zmęczona;/

co do remontów i przestawiania to ja też pedantka...do tego stopnia, że wczoraj pokłóciłam się z mężem, że lampki są źle zawieszone i sama po krzesłach skakałam;/ taaaaa............... afere zrobiłam jak wariatka, że nie będę na taką choinkę patrzeć, że jest paskudna, że ja w 8 miesiącu a ten nawet nie może się postarać, żeby mi lampki zawiesić .... wiem, wiem to było wstrętne i teraz mi głupio;/:eek:

trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty!!!!!

Witajcie

Kicuki trzymam za naszą pierwszą hospitalizowaną... oby ją unormowali i na święta wypuścili...Dobrze,że ma ten szew...

Boże, ale jestem niewyspana z 50 pobudek chyba miałam... pogoda do bani mam dość

Miłego dnia wam...

Kciuki za badające się, wizytujące dziś...

Palonka dziś widzę grzecznie spisz nie szalejesz na forum, grzeczna dziewczynka :-D

:-D
Pobudka była po 4, ale małż mi zabronił otwierania lapka, kazał spać, nie kręcić się, nie łazić- i o dziwo pomogło, jak tak na mnie powarczał.

Kaszlu nie zazdroszczę, mnie męczy katar i szału dostaję jak mi się nos zapycha:wściekła/y:

Bella - to widzę, że też pokazujesz jędzowate oblicze :p Ja staram się dla Młodej być miła, a dla małża- hmmm, jest ostry fight od paru dni. No i nie przebieram w środkach. Może przeginam, ale uważam że powinien bardziej o mnie dbać i już. O!

Cortina widze, że nie tylko ja chora jestem- prosze podpowiedź mi co bierzesz na kaszel bo mnie choróbsko niestety dopadło a wizyta u rodzinnego dopiero jutro- z gorączką walcze paracetamolem a na kaszel pomysłu nie mam :(
AnnaRoksana kciuki zaciśnięte!

annaRoksana nasze 4 kciuki też zaciśnięte! trzymajcie się jak najdłużej w dwupaku!! :*
co do rzeczy do szpitala i okryć wierzchnich, to nawet jak te 2 msc temu na patologii wylądowałam, mąż od razu zabrał moje buty, kurtkę, spodnie, sweter do domu i przywiózł jak wychodziłam ;) teraz też tak będzie ;)
muszę na dniach zakupić wszystko chociaż dla siebie do torby do szpitala, bo ostatnio kiepsko się czuję i coraz częściej boli mnie brzuch :/ a tak żeby iść z marszu, to mam szlafrok i klapki :szok: nawet teraz czuję że mi się napina :( zaraz nospę wezmę :( już drugą od 6.30, bo o 6.30 też mnie ból obudził :-( a przed 10 muszę wyjść z domu :/ eh ciężkie to życie ciężarówki...
ostatnio nawet marudziłam mężowi, że mi już ciężko i że już chce luty, i znów że boję się porodu :( ale pocieszacza kochanego mam :)

trzymajcie się dziś wszystkie dzielnie! miłego dnia :)

reklama
siemka :)
po wczorajszym pieczeniu całą noc sniły mi się pierniki :-)

Cortina- uffffff! Juz myslałam że chcesz mój outfit w super kurteczce :-D
Łóżeczko na razie nie rozłożone, a pokoik zastawiony pudlami. Ale jak pokoik będzie chociaż trochę zrobiony- to oczywiscie pochwalę sie ;-)

Mnie właśnie wkurzył kurier:wściekła/y: Czekam na paczkę z allegro, juz chyba ponad 2 tygodnie!!!! Zadzwonił przed chwilą domofon- więc ja dosłownie POBIEGŁAM do drzwi. A tam stoi jakis gościu z kopertą dhl i mowi że on tylko chciał żebym otworzyła drzwi, bo idzie do kogoś innego!!!:wściekła/y:Niedawno tez miałam taki numer- tylko że siedziałam w wannie!!!! Mało się nie przewrócilam wyskakując z wody:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry