reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

reklama
Anna- no wreszcie pomyślne info.. nereczki w domu podleczysz, grunt,że jeszcze nie czas na poród.

Gosia- najlepszego dla synka...

My po zakupach portwel lżejszy o 150 zł i po wizycie kolejne 70 zł zniknęło :)

Teraz to mi brak tylko napojów i owoców a tak to wsio mam i mogę w garach utknąć na kilka dni :)

Mała nadal siedzi na pupie, lekarz ocenił,że ok 3600-3800 przewiduje na finał więc nie jest to waga na rekord niemniej jednak wizja cc nad nami wisi jak gwiazda się nie fiknie jak trzeba :no::szok::crazy::angry:

Po drodze zaliczyliśmy M'ca i kolacyjkę mamy z głowy na dziś.

annaroksana dobrze, że z dzieciątkiem ok. oby Cię wypuścili do domu. trzymaj się i dawaj nam tu znać na bieżąco co się dzieje :tak:

dzięki w imieniu Mikołaja :) naprawdę nie wiem kiedy te 2 lata zleciały :baffled: dwulatek już się szykuje do spania i mam nadzieję, że szybko padnie co by mieć spokojny wieczór :-)
jutro może ulepimy pierogi :) mały pomocnik będzie wykrawał, a mama będzie kleić hehe

ups... ja jutro muszę do lekarza :baffled: bo miałam się zjawić w tym tygodniu na kontroli buuu

ps. ciasto dzisiaj wyszło :szok::tak:

Ostatnia edycja:
Zostajemy:-( antyntybiotyk mamy;)
tatuś przyniósł czekoladke i sprita i niunia tak się ślizgała, że na ktg w kotka i myszke się bawiła. Mam nadzieję, że jutro wyjdziemy. Czuję się już lepiej podbrzusze nie boli:) po antybiotyku:) dobranoc:-D

reklama
annaroksana no szkoda, że nie możecie wrócić do domku ale w sumie lepiej żebyś została jakby nie daj bozę (tfu tfu) miałoby się coś stać.

Mnie za to dziś dopadły potworne bóle brzucha, nie wiem czy to skurcze bo szczerze n ijak nie umiem tego odróżnić póki co ale cały brzuch bolał z przerwami, nie były one raczej regularne, raz bolał mniej raz bardziej i musiałam się położyć, trochę to pomogło, może to te przepowiadające skurcze są ale szczerze to nie wiem, dziewczyny powiedzcie jak odróżnić te skurcze od zwykłego bólu brzucha?

a co do pierogów to ja dziś lepiłam :):) dla męża ruskie, dla mnie z jagodami :)

Do góry