ja też nienawidzę prasować!! to dla mnie normalnie karazmobilizujcie mnie do prasowania!!!
nienawidzę tego robić, po co prasowac?
Bede prasować tylko na początku dla dzidziusia, potem na pewno nie!
na codzień nie prasuje, małemu mam w planie prasować tak 3 może 4 miesiące i koniec. niech się dziecko też i z bakteriami oswaja. Mikołajowi też prasowałam 4 miesiące...gratuluje synusia!mogę zacząć prać wszystkie rzeczy - niebieskiew weekend przyjdzie mi kołyska i zaczynam przygotowania na maksa :-) po USG taka byłam szczęśliwa, że w końcu wiem kogo mam w brzuchu, że mi wszystkie bóle odeszły
![]()
przyjdzie taki dzień - narodziny Zosismoniczka - niełatwo patrzy mi się w przyszłość kiedy co krok mam niemiłe niespodzianki. Staram się wierzyć, że przyjdzie dzień kiedy w końcu powiem, że coś jest na + .. dziękuję![]()
poprasowałam część ciuszków i mam dosyć. najważniejsze, że jest wyprasowane to co potrzebne do szpitala. resztę jakoś codziennie po trochu się ogarnie. jutro umyjemy komodę i można układać.
dzisiaj pokazywali szpital w wydarzeniach w Poznaniu (na Polnej), że jest w tej chwili zakaz porodów rodzinnych i zakaz odwiedzin ze względu na panującą grypę... masakra jak bym miała sama rodzić, ale jak najbardziej takie środki ostrożności rozumiem
idę się zrelaksować pod prysznicem i do łóżka
w weekend przyjdzie mi kołyska i zaczynam przygotowania na maksa :-) po USG taka byłam szczęśliwa, że w końcu wiem kogo mam w brzuchu, że mi wszystkie bóle odeszły

od razu mi cieplej. 
i niestety odsyłają do domu...