reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

Anelim
ze mnie też ignorant! witam serdecznie;-)
tak nastraszyłyście tą torbą, żeeeeee!
wziełam się za przepakowywanie,a z racji tej że się wygrzewam w łożu (co by to choróbsko przeszło) to mam sajgonik piękniutki, bo wszystko robię w łóziu. A! i wiecie co? postanowiłam spakować sie w 2 torby!:szok: a co!
jedna duża dla mnie, druga mniejsza dla syncia. W jednej i drugiej się nie mieszczę. Ale chromolę! mąż będzie dygał. Mnie wystarczy ciężar własny i skurczybyki do towarzystwa. mnie mobilna raczej niepotrzebna;-) prezesem nie jestem:blink::dry:

wez jeszcze 3 torbe z pierogami se se se :-D:rofl2::-p

reklama
ooo rurka pyszna byla !

ide po loda, bo lezy bidny w zamrazalniku z tydzien bo ja ciagle zapomninam go zjesc ! :-p

Lalki !!!
a pamietacie te lody ???
cukiernia-capri-lody-cassate1.jpg

ale bym wciagnela takiego cassacika aaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Cortina trzecia torba z pierogami to nie taki głupi pomysł. Podejrzewam, że nie jedna mamusia na porodówce by nie pogardziła pysznym pierożkiem :-D

A czwarta z kasatami :rofl2::-D:-p

Kwasia dla mnie też poproszę :rofl2:

Cortina trzecia torba z pierogami to nie taki głupi pomysł. Podejrzewam, że nie jedna mamusia na porodówce by nie pogardziła pysznym pierożkiem :-D

hahah polozne, doktory tez by pewnie zainteresowane byly ;-)

a jak ktoras ma smaka na pierogi na slodko z serem to te z biedronki ponoc bardzo dobre, moj ojciec sie nimi zajada, a to wybredny typ :-D

smoniczka się robi :-D dziś serwuje kisiel: gellwe%u00252Bkisiel%2Bfrugo.jpg

Cortina te na słodko z biedronki pycha...też baaaaaaaaaaardzo polecam. Bo ruskie np. moim zdaniem mało ruskie przypominają, ale z serem na słodko są rewelacyjne :-)

co Wy tam pakujecie, że aż 2 torby wychodzą bądź walizka na kółkach?:szok: Ja do mojej weekendówki upchałam 2 op gaci, 2 ręczniki, maść do brodawek chusteczki hig., papier toalet, tantum rosa, grube skarpetki, 2 koszule, cienki i gruby szlafrok ( ten gruby muszę wymyśleć jak upchać hihi), żel intymny, mini szampon i żel pod prysznic, 2 małe wody, 2 małe kubusie, czekolada, wafle ryżowe, pielucha terowa, wkładki laktac.,miękki stanik, szczoteczka i pasta do zębów, pianka do włosów, szczotk, 10 pampersów, 2 op mega podpasek. Dokumenty i drobne kosmetyki biorę do torebki, a ciuszki na wyjście mąż doniesie.:happy2:

Ostatnia edycja:
co Wy tam pakujecie, że aż 2 torby wychodzą bądź walizka na kółkach?:szok: Ja do mojej weekendówki upchałam 2 op gaci, 2 ręczniki, maść do brodawek chusteczki hig., papier toalet, tantum rosa, grube skarpetki, 2 koszule, cienki i gruby szlafrok ( ten gruby muszę wymyśleć jak upchać hihi), żel intymny, mini szampon i żel pod prysznic, 2 małe wody, 2 małe kubusie, czekolada, wafle ryżowe, wkładki laktac.,miękki stanik, szczoteczka i pasta do zębów, pianka do włosów, szczotk, 10 pampersów, 2 op mega podpasek,
ja wole walize ze wzgledu na kolka tylko i wylacznie ;-)
[pozatym biore malemu ciuchy i rozek do szpitala a to teztroche miejsca zajmuje :-)
ostatnio jak bylam na IP to widzialam ze laski roznetorbytargaja od mini po maxi :-)

reklama
co Wy tam pakujecie, że aż 2 torby wychodzą bądź walizka na kółkach?:szok: Ja do mojej weekendówki upchałam 2 op gaci, 2 ręczniki, maść do brodawek chusteczki hig., papier toalet, tantum rosa, grube skarpetki, 2 koszule, cienki i gruby szlafrok ( ten gruby muszę wymyśleć jak upchać hihi), żel intymny, mini szampon i żel pod prysznic, 2 małe wody, 2 małe kubusie, czekolada, wafle ryżowe, pielucha terowa, wkładki laktac.,miękki stanik, szczoteczka i pasta do zębów, pianka do włosów, szczotk, 10 pampersów, 2 op mega podpasek. Dokumenty i drobne kosmetyki biorę do torebki, a ciuszki na wyjście mąż doniesie.:happy2:

poli ja niby to samo a jakoś się nie mieszczę.to ten szlafrok! no i ja pakuję ciuszki maluszka, bo trzeba mieć swoje, rożek, ręczniczek, 5 tetr.

brakuje mi jeszcze tantum rosa, wafli ryżowych i nakładek na sedes :baffled:i stanika!!!!!!!!!!!nie mogłam dziś dostać swojego rozmiaru :crazy:co tu robić :confused:hmmmmmm

Do góry