reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

reklama
ok, super, dziękuję :) Dodałam już drugi z córcią :) Mam nadzieję, że teraz już będę na bieżąco :) Rychło w czas, na samą końcówkę, też mam tempo :)

Hej dziewczyny
Ja tylko na chwilke, M postanowil zrobic mi dzisiaj niespodzianke i wzial sobie wolne, wiec spedzam ten dzien z mym mezczyzna:-)
Sprawdzam czy jakies dzieciaczki przybyly... ale z tego co widze to cisza:)
Agisan- co do zdrobnienia Konstancji(sliczne imie) to moi znajomi wolaja na swoja core Nastka.
My nie mielismy problemu z imieniem, od lat mialam wybrane imiona i dla chlopca i dziewczynki.
Milego wieczoru, a wszystkim zasmarkanym i kaszlacym powrotu do zdrowia zycze:-)

Angy84. Widać :)

Gnidka. Uważnie czytając posty rzeczywiście nie sposób nie dostrzec "pewnej niekonsekwencji" i nabrać poważnych wątpliwości co do celu ich umieszczania na forum.

A teraz przepraszam - naszła mnie ochota na lody i idę posapać przed zamrażarką wydobywając zapas śmietankowych pyszności Grycana. Mmmmm

ja tam nie widzę abym miała zaściankowe poglądy, hmmmmm????? a czego ta zaściankowość ma niby dotyczyć?

GBS odebrany-negatywny:)
telefon kupiony, ale nie umiem się z wifi połączyć w mieszkaniu bo hasła nie pamiętam:sorry:
a i zupka na obiad wyszła pyszna-polecam:tak:

lody??????????? ja też chcę!!!!!!!!!!

reklama
:szok:

wpadłam w podziw nad postem gnidki i chyba z taka miną zostanę do porodu... grzecznie osuwam się w cień... nie pcham się jak mnie nie chcą. w koncu to do mnie dotarło... może szkoda, że tak późno???

Do góry